תוכנה שמאיטה קבצי שמע

• הוסף לסימניות
היי.

אני צריך תוכנה הכי פשוטה שיש להאטה של קבצי אודיו, דהיינו מוזיקה.
לא דחוף שתהיה בעברית, אבל שתהיה פשוטה וקלה לתיפעול.

תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם לזה כוונתכם, אבל אולי בכל אופן זה יעזור לכם:
בווינדוס מדיה פלייר יש בסרגל הכלים - הפעלה - אפשרות ל-מהירות הפעלה ובה יש אופציה למהירות גבוהה, רגילה או נמוכה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
אבל אני צריך שהתוכנה תייצא את השיר מואט מהמהירות הרגילה, וכך הוא ישאר. ולא השמעה איטית..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה משיקו.
אכן פשוטה וקלה לתיפעול, ובעברית.
תודה גדולה!

אני מבין שאין מצב שלא יהיה עיוות בקול...
או שיש אלטרנטיבה?

שוב תודה.

• הוסף לסימניות
העיוות בקול הוא גם בוינדוס מדיה פלייר (כוונתי כשאתה מאט עם וינדוס מדיה פלייר ולא השמעה אחרי ששמרת בתוכנה audacity) או רק אם אתה מאט דרך audacity?

• הוסף לסימניות
העיוות בקול קיים בשני האופציות שציינת.

• הוסף לסימניות
אני לא טכנאי סאונד, אולי יש דרכים לשפר את זה, רק חשבתי שאם בוינדוס מדיה פלייר אין עיוות תוכל לעשות הקלטה פנימית למחשב שלך

• הוסף לסימניות
תודה משיקו, עזרת לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה