תוכנה שמחזיר את המחשב למצב שהיה?

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש כזה תוכנה שכל פעם שעושים כיבוי למחשב, התוכנה מוחקת את כל השינויים שעשו במחשב, תוכנות קבצים וכדו'.

מה שם התוכנה הזאת ? ואיפה אפשר להשיגו?

• הוסף לסימניות
אבל כמובן שומר על נתונים ששונו בקבצים, לדוג' PSD WORD וכד'

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה!

זה חינמי?

והאם אפשר להתקין את זה לבד (למי שלא מכיר אנגלית)? או שאפשר להסתבך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;891002:
אבל כמובן שומר על נתונים ששונו בקבצים, לדוג' PSD WORD וכד'

נראה לי שהוא לא שומר אחרי שהקפיתא את המחשב
אפשר לעשות על מחיצות, ואל איזה מחיצות הוא יקפיא ואיזה לא, ותניח את הקבצים שמחוצה שהוא לא הקפיא

אם יש אפשרות להתקין לבד, כן יש אפשרות,
רק תזכור את הסיסמה, שמפעיל או מנטרל את התוכנה

• הוסף לסימניות
הוא לא שומר כלום כלום. נקודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;892584:
הוא לא שומר כלום כלום. נקודה.

אפשר להגדיר אותו שיקפיא רק כונן אחד, למשל C, ולשמור מסמכים וכו' בכונן D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;892630:

אכן כמו שכתב אברהם, אפשר להקפיא כוננים מסוימים, אצלי כל החומר על כונן גיבוי חיצוני ענק, ו2 הכוננים מוקפאים, זה תענוג כי זה פותר את הבעיה של וירוסים לכאלה שנכנס במחשב שלהם הרבה אונקי. החסרונות, אם בטעות שומרים על שולחן עבודה או על כונן שבהקפאה החומר לא נשמר, ועוד משהו מעצבן, שאי אפשר לשמור מועדפים, אז אני מיד רושמת ומדי כמה זמן מורידה את ההקפאה מוסיפה את המועדפים ומחזירה את ההקפאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;892630:
לא אמרתי שלא, אבל את מה שמקפיאים הוא מקפיא הכל, ולא כפי שנכתב כאן שקבצי וורד הוא שומר.

• הוסף לסימניות
מוזר, אני היתקנתי על מחשב לפני כמה חודשים, וקבצי וורד וכד' השתנו ושנמרו

• הוסף לסימניות
אז התקנת בלי להפעיל את ה'קיפאון'...

• הוסף לסימניות
משימוש רב בתוכנה -
לא מומלץ לאנשים חסרי ידע טכני. צריך להגדיר את כל תיקיות ברירת המחדל של "המסמכים שלי" (בשביל כלל תוכנות אופיס), של האאוטלוק ושל windows search במחיצה שאינה מוקפאת. לבעיית שמירת המועדפים אני משתמש בדפדפן portable (של כרום, יש גם אחרים), והחסרון היחיד הוא שהדפדפן לא מתעדכן אוטומטית לגירסה האחרונה. מדי פעם, כשרוצים לשנות הגדרה בוורד, אקרובט או כל תוכנה אחרת - צריך לשחרר את ההקפאה (אני עושה זאת כשמצטברות מספר משימות כאלו).

אך הכל שווה למי שיכול לעמוד בכך. התענוג בכך שתמיד המחשב שומר על נעוריו, רענן ומהיר כמו אחרי ההתקנה; שכל תוכנה שמתקינים ומתחרטים לא משאירה שום שריד, וכן השקט מפני וירוסים - שווה את המאמצים הללו, למי שיכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nothing;893001:
משימוש רב בתוכנה -
לא מומלץ לאנשים חסרי ידע טכני. צריך להגדיר את כל תיקיות ברירת המחדל של "המסמכים שלי" (בשביל כלל תוכנות אופיס), של האאוטלוק ושל windows search במחיצה שאינה מוקפאת. לבעיית שמירת המועדפים אני משתמש בדפדפן portable (של כרום, יש גם אחרים), והחסרון היחיד הוא שהדפדפן לא מתעדכן אוטומטית לגירסה האחרונה. מדי פעם, כשרוצים לשנות הגדרה בוורד, אקרובט או כל תוכנה אחרת - צריך לשחרר את ההקפאה (אני עושה זאת כשמצטברות מספר משימות כאלו).

אך הכל שווה למי שיכול לעמוד בכך. התענוג בכך שתמיד המחשב שומר על נעוריו, רענן ומהיר כמו אחרי ההתקנה; שכל תוכנה שמתקינים ומתחרטים לא משאירה שום שריד, וכן השקט מפני וירוסים - שווה את המאמצים הללו, למי שיכול.

מועדפים בwin 7 זה ממש לא בעיה גזור הדבק, בXP תערוך בregedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה