תוכנה שמנטרת שינויים במערכת (רג'סטרי, כונן c)

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה שאני מתאר לעצמי שאם יש כזה דבר זה עובד כך: היא סורקת את המחשב לאחר מכן אני עושה פעולה כלשהי (מתקין תוכנה וכו') ולאחמ"כ היא סורקת שוב ומראה לי בדיוק אילו שינויים התבצעו במחשב מאז הסריקה הראשונה
יש כזו חיה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה לניוד תוכנות, של VMware.
אם לא תמצא אחפש לך את שמה המדויק.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפש לנייד תוכנה, רק למצוא שינויים שתוכנה מסוימת עושה

• הוסף לסימניות
התוכנה ההיא, עושה את הניוד ע"י זה שהיא מנטרת את כל השינויים.
במהלך הניוד היא מציגה לך את כל השינויים שנעשו בין מצד הקבצים ובין מצד הרג'יסטרי.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי בעבר כשבדקתי את התוכנה (Vmware ThinApp Enterprise) זה מה שהיא עושה רק שהיא מייצרת גם את התוכנה הניידת, כך שאם אני רוצה לבדוק שינוי קטן אני גם צריך להתקין תוכנה וממילא אני רואה א. את השינוי של התוכנה שאני מעונין בה. ב. את השינויים של התוכנה שהתקנתי לצורך הפיכה לניידת. ואם כך מתערבבים לי שני השינויים ואני לא יודע מה עשה מה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקרא reg shot שהוא בדיוק לזה
הוא סורק המחשב לפני ההתקנה ואחרי זה ומראה לך השינויים
הנה קישור לדרופבוקס

• הוסף לסימניות
זה לא רק לרג'סטרי? אני מחפש גם לקבצים

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב זה לא רק לרג'סטרי זה לשינויים במחשב כללי אבל אני לא בטוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה