עזרה תוכנה שרק מכניסים תמונות והסרטות והיא עורכת לבד- יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
האם קיימת כזו תוכנה?
אני יודעת שיש אפליקציות כאלה, (סקומפה וידאו וכדו') אבל אני זקוקה לתוכנה למחשב.
כוונתי היא לתוכנה שיוצרת לבד מעברים יפים, הנפשות וכדו'.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש אתרים ששמים גלריה ענקית של תמונות, ובכל תמונה ותמונה יש קרדיט למעלה של האתר הזה.
הם ודאי לא עושים את זה על כל תמונה ותמונה.
חייב להיות איזה תוכנה שעושה ומריצה את זה על כל התמונות.

איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
פעם פעם היתה תוכנת יוליד שעשתה כזה דבר
אין לי מושג אם היא עדיין חיה היום..

• הוסף לסימניות
פעם פעם היתה תוכנת יוליד שעשתה כזה דבר
הבנתי שהיא תוכנה לעריכת וידאו רק קלה יותר ללמידה.
אני מכירה פרימייר ואפטר לעומק, אבל מחפשת דווקא את התוכנות שמכניסים תמונות וסרטונים ויוצא סרטון...
ויש דברים כאלה באפליקציות...
פשוט, יש לי כמות מטורפת של תמונות וסרטונים שצריכים לצאת להרבה קליפים קצרים, וחבל על הזמן של העבודה.
לא נתקלתי,
אולי תכוונו יותר? קישור או משהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עד 3 דקות היא חינמית, השתמשתי בזה ככה לפני חודש...
עכשיו הצלחתי בלי להרשם...
תוכנה מגניבה.
אבל--
אחרי שערכתי והכל, החסימה לא נותנת לי להוריד. (כי יש בהסרטות בנות, וזה אתרוג החמוד)
אולי יש עוד תוכנה כזו?
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
Movavi Video Editor 14 Plus
ישר שפותחים את התוכנה יש אפשרות לעריכה ידנית ויש אפשרות של עריכה אוטומטית רק לגרור והכל נבנה לבד בשניה

• הוסף לסימניות
יש אתרים ששמים גלריה ענקית של תמונות, ובכל תמונה ותמונה יש קרדיט למעלה של האתר הזה.
הם ודאי לא עושים את זה על כל תמונה ותמונה.

איך עושים את זה?
מישהו יש מידע לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה