כללי תוכנה ש"שותה" קבצים מאתרים - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
- מבלי לפתוח כל לינק בנפרד ולשמור כל תמונה מחדש על מחשבי.
זקוק לה לצורך העתקת כל הג'ייפגים המופיעים בענפיו השונים של אתר ספציפי.
(אם באמת מעניין אתכם למה - לצורך לימוד טכניקת איור מסויימת בזמני הפנוי..).

כרגיל, תודה מראש.
ושבוע טוב לכל הצדיקים.

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה בשבילך אבל,
אני לא יודעת איך,
אבל אצלי אוטמטית ברגע שאני נכנסת לאתר עם תמונות,
זה שומר לי אותם אוטומטית למחשב.... באיזה תיקיה,
מי ביקש ממנו בכלל?
(ואגב, מישהו יודע איך מונעים את זה?)

אז אני מאמינה שקיימת אופציה כזו בלי תוכנה מיוחדת לזה...

בטח יהיה פה למומחים תשובה...

• הוסף לסימניות
התמונות שנשמרות אצלך ואצל כל גולש באינטרנט, הם באיכות 0. זה רק בשביל שבמידה ותרצה לגלוש שוב, הדף יעלה מהיר יותר.
מה שהרשל'ה רוצה זה איכות טובה.

• הוסף לסימניות
האפשרות הפשוטה ביותר היא פשוט לשמור את הדף שבו אתה נמצא
קובץ>שמירה בשם
בסוג הקובץ בחר WEB PAGE, COMPLETE
ושמור לתיקיה שתבחר

יש תוכנה שמצאתי שגם עושה זאת (למרות שלא ניסיתי אותה)
שנקראת DOWN THEM ALL
תוכל לקרוא עליה כאן
www.downthemall.net

• הוסף לסימניות
להוריד אתר שלם למחשב שלי - איזו תוכנה חופשית מומלצת?

תוכנת HTTrack Website Copier תאפשר לכם לעשות זאת. תוכלו "לגלוש" באתר גם מבלי להיות מחוברים לאינטרנט.
http://www.httrack.com/

• הוסף לסימניות
ראש
הקבצים נשמרים אוט' בתיקיה בשם Temporary Internet Files
חבל למנוע מהם להתאכסן שם, כי הם מקלים על עליית דפי האינטרנט (הורדת התוכן החדש באתר ולא את כולו)

( ניתן להחליט על נפח התיקיה שבה יאוכסנו כדי לא לתפוס יותר מידי מקום
כלים>אפשרויות אינטרנט>קיבצי אינטרנט זמניים>הגדרות>כמות שטח דיסק לשימוש
אך עדיף להשאיר ברירת מחדל )

כדאי במקום, מידי פעם לרוקן את התיקיה הזו
כלים>אפשרויות אינטרנט>קיבצי אינטרנט זמניים>מחיקת קוקיס+מחיקת קבצים
יש תוכנה טובה שעושה זאת יותר פשוט ccleaner
ראי פה
http://www.ccleaner.com/

• הוסף לסימניות
תשתמש בתוכנה שמורידה אתר קומפלט, באופציות הפילטרים תגדיר לה לשמור רק קבצי JPG וכדו'

• הוסף לסימניות
פעם השתמשתי בתוכנה כזו, אבל היא לא עבדה חלק בכל האתרים. כנראה שיש אתרים שהתמונה מקושרת כלינק עם כתובת שמתחילה באופן שונה מכתובת האתר, ולכן התוכנה לא תופסת אותו.

• הוסף לסימניות
GoLive CS2, שבא כחלק מה-Creative Suite 2, נותן כזה אפשרות. יש גם אפשרות דומה ב-Internet Explorer 6. אבל בגרסא האחרונה (7) בטלו את זה, משום מה.

• הוסף לסימניות
בGetRight אפשר לכתוב כתובת, הוא מציג את כל הקבצים ואז אפשר להוריד.
http://getright.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה