כללי תוכנה

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש תוכנה שסורקים דף מלל והמלל נכנס ישירות ל WORD עם אפשרות עריכת המלל אני צריכה את התוכנה דחוף או אפילו רק את השם שלה ומאיפה אפשר להוריד תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
יש כאלו הרבה, בגדול זו תוכנת OCR, פענוח טקסט מתמונה.
יש את ABBY READER שנתנת לגירסת ניסיון (תומכת עברית), ולפי הביקורת וסגנון העבודה נראה שהיא בשורה הראשונה.
יש את ליגטורה.
יש את אותיות העתיקה
ויש את היטקסט העתיקה, שהתנסיתי איתה בטקסטים פשוטים ודווקא עבדה מעולה, אבל עובדת (רק) בחלונות 95 ו-98 ו-XP, כמדומה לי (אפשר לנסות תאימות בהגדרות).
את השתיים האחרונות יש לי בגנזך, ואולי אעלה לכאן בהזדמנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ycohen23;962823:
שמעתי שיש תוכנה שסורקים דף מלל והמלל נכנס ישירות ל WORD עם אפשרות עריכת המלל אני צריכה את התוכנה דחוף או אפילו רק את השם שלה ומאיפה אפשר להוריד תודה רבה :)

במדפסות החדשות של HP ישנה אופציה לסרוק למסמך וורד, אין לי מושג לגבי רמת ההצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;962825:
יש כאלו הרבה, בגדול זו תוכנת OCR, פענוח טקסט מתמונה.
יש את ABBY READER שנתנת לגירסת ניסיון (תומכת עברית), ולפי הביקורת וסגנון העבודה נראה שהיא בשורה הראשונה.
יש את ליגטורה.
יש את אותיות העתיקה
ויש את היטקסט העתיקה, שהתנסיתי איתה בטקסטים פשוטים ודווקא עבדה מעולה, אבל עובדת (רק) בחלונות 95 ו-98 ו-XP, כמדומה לי (אפשר לנסות תאימות בהגדרות).
את השתיים האחרונות יש לי בגנזך, ואולי אעלה לכאן בהזדמנות.

מחכים לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה