כללי תוכנות אדובי בעברית או באנגלית?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כרגע בתוכנות של אדובי באנגלית ולפעמים אני לא מבינה מה כתוב.
מה איתכם? מי מכם משתמש יותר בעברית או באנגלית ומה יותר נוח?
אומרים שבאנגלית זה נראה יותר מקצועי.

יש לי עכשיו סי אס 3 אני רוצה להסיר אותם ולהתקין סי אס 4 ולשים עברית.

• הוסף לסימניות
לא רק נראה, זה באמת יותר מקצועי.
בגירסה העברית יש כל מיני באגים.
(למשל בעבודה עם שכבות באינדיזיין)

• הוסף לסימניות
בהרבה קורסים מנחים את התלמידים להתקין אנגלית.

• הוסף לסימניות
אנגלית
אם יש מילה שאת לא מבינה נשמח לתרגם לך אחרי כמה פעמים זה יכנס לך לראש
חוץ מזה שזה יותר מקצועי זה גם משדר יותר מקצועיות כשאת עובדת כך במקום עבודה

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לדעות שהובאו לעיל, התשובה על שאלה זו צריכה להיות - תלוי.
אם אתה עדיין באמצע ללמוד את התוכנות - ואתה לא מבין אנגלית - לך על תפריטים בעברית, תגלה עולם חדש של תפריטים ותתי תפריטים שעושים פעולות מדהימות... (בקורס, המורה באמת הראה את הכלי הזה, איך שכחתי ממנו...), אל תשכח, שיותר חשוב להוציא 'עבודה מקצועית' מ'להיות מקצועי'
אבל אחרי שכבר רכשת ידע מקיף בתוכנות על שלל תפריטיהם ויש לך שליטה מקצועית בתוכנות, תוכל להחליף לתפריטים באנגלית ואז זה באמת יותר מקצועי, ואתה גם חוסך את בעיית הבאגים השונים כמו שהעלה אברהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה