תוכנות אדובי חוקיות

• הוסף לסימניות
כמה עולה תוכנות אדובי חוקיות
הכוונה לפוטושופ איינדיזין ואלוסטריטור CS6
למחשב PC
??

נכונה השמועה שכבר אי אפשר לקנות רשיון
אלא רק דמי מנוי חודשיים???
זה יוצא שווה בכלל?

• הוסף לסימניות
פחות או יותר נכונה השמועה.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לרכוש cs6 - אפילו יד שנייה,
אפשר לפנות אליי 050-9186068

תודה

• הוסף לסימניות

תודה

• הוסף לסימניות

תודה

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר יד שניה ?
חוקי כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batyar;1565845:
יש כזה דבר יד שניה ?
חוקי כמובן

כן
הקונה מקבל את הדיסק המקורי ואת הסריאל ובשביל שהתוכנה תעבוד המוכר צריך לבצע דיאקטיבציה לתוכנה שאצלו

• הוסף לסימניות
מצאתי מישהו שרוצה למכור את התוכנה יד שניה
אבל ברר ואמרו לו שCS4 אי אפשר להעביר בעלות אלא רקCS6ֱ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batyar;1572637:
מצאתי מישהו שרוצה למכור את התוכנה יד שניה
אבל ברר ואמרו לו שCS4 אי אפשר להעביר בעלות אלא רקCS6ֱ

אפשר פרטים? איפה מצאת?

• הוסף לסימניות
105 ש"ח לשנה הראשונה, כ-175 ש"ח לאחר מכן, לחודש וקיבלתם את CS6 וכל הגירסאות האחרונות של CC2014 (פוטושופ אינדיזיין אילוסטרייטור וכו'). למה להשקיע אלפי שקלים בגירסאות ישנות שלא מתעדכנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארגמןסטודיו;1572679:
אפשר פרטים? איפה מצאת?

ספרתי למישהו שאני צריכה תוכנות אדובי והוא אמר שיש לו חבר שרוצה למכור
אבל בלי העברת בעלות זה לא שווה לי

• הוסף לסימניות
לא מבין למה לא תלכו לטכנאי מבין שיודע לקמבן והכל יבוא על מקומו בשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה