תוכנות אופיס מקוריות מופיעות כגרסת נסיון שעוד מעט יפוג תוקפה

• הוסף לסימניות
מותקנות לי במחשב תוכנות אופיס שרכשתי לפני שנתיים בערך.
לפני כמה ימים החלה להופיע לי הודעה כי נשארו עוד 30 יום לשימוש בתוכנה, וכו', כאילו מדובר בגרסת נסיון.
ניסיתי להזין את מפתח קוד המוצר שיש לי, אבל הוא לא מעוניין לקבל את המפתח.
מה אפשר לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
להתקשר למייקרוסופט:
097625400

• הוסף לסימניות
אסור לדבר כאן בפורום (ובצדק) על דרכים אחרות

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שיש לו פתרון ויכול לפנות אלי באישי- אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1973620:
אם יש מישהו שיש לו פתרון ויכול לפנות אלי באישי- אודה לו מאוד.

רכשת מפתח מוצר חוקי או שהטכנאי שאצלו רכשת עבד עליך ושם פריצה ולקח ממך כסף לעצמו..........? את זה נוכל לדעת אם נדע כמה שילמת עבור תוכנות האופיס האלו.

• הוסף לסימניות
יש לי דיסקים מקוריים של התוכנה שהזמנתי בשעתו ממייקרוסופט, לא הטכנאי התקין אותם, אלא אני בעצמי.
אנסה להתקשר היום למייקרוסופט.

• הוסף לסימניות
אם יש מקורי, חבל לפרוץ סתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1973739:
רכשת מפתח מוצר חוקי או שהטכנאי שאצלו רכשת עבד עליך ושם פריצה ולקח ממך כסף לעצמו..........? את זה נוכל לדעת אם נדע כמה שילמת עבור תוכנות האופיס האלו.

[פתרון: כנס לאתר ------ תוריד את התוכנה שיש שם ותתקין.....]
התוכנה שמה היא לא הכי מעודכנת, אוחזים כבר ב10.2.0 ,
אני לא שולח בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1973739:
[פתרון: כנס לאתר ........ תוריד את התוכנה שיש שם ותתקין.....]

:mad::mad: לא להוריד משם!!! זה אתר לא מקורי!! :mad::mad:
אי אפשר לדעת כמה וירוסים ומלוור הם הוסיפו לזה.

המקור היחיד שאפשר להוריד את זה, זה רק הפורום MDL!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה