כללי תוכנות האדובי לא נפתחות

• הוסף לסימניות
תוכנות פוטושופ .אילוסטרייטור .אינדיזיין , לא נפתחות יש עוד תוכנות האדובי שלא נפתחות אצלי אולי מישהו יודע מה עושים. טכנאי מחשבים הכניס לי את התוכנות השאלה אם יש מה לעשות בלי להביא טכנאי לזה , יש לציין כי אני צריכה את המחשב דחוף ואין באפשרותי להוציא אותו מהבית השאלה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה בשליטה מרחוק .
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
חסר אינפורמציה.
מה קורה כשאת מנסה להיכנס לפוטושופ לדוגמה?
האם מופיע חלון כלשהו? צילום מסך יעזור.

• הוסף לסימניות
לא מופיע שום חלון הוא פשוט לא פותח את התוכנה הסימן מסתובב ומיד מתכבה ניסיתי להכנס גם מקבצים שרציתי לפתוח ופשוט לא נפתח.

• הוסף לסימניות
שלחתי צילום מסך אבל זה מה שנשאר כל הזמן שלא רוצה להפתח
תודה.

קבצים מצורפים

• Doc2.pdf
    KB 248.3 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
לאחר שאת מנסה לפתוח פוטושופ, האם התוכנה מופיעה בתהליכים?
האם התוכנות הותקנו דרך הענן?
האם התוכנות עבדו כהלכה לפני כן?
לא יכול להצביע על משהו ספציפי מבלי להיות על המחשב שלך. יכול להיות כמה דברים.
אני במקומך מסיר את כל התוכנות ומתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
לא הותקנו דרך הענן וזה עבד לפני כן בסדר יכול להיות שאילוסטרריטור כן עשה בעיה שהוא נתקע כל הזמן באמצע העבודה אבל כללית כל התוכנות כן עבדו מצויין כל הזמן .
אם אני יעשה הפעלה מחדש זה יעזור ?
אני לא יודעת איך מתקינים לדב תוכנות האדובי ואני לא רוצה שיהיה בעיה בזה אם אני יתקין מחדש.
תודה

• הוסף לסימניות
גם לא עובד בשום תהליך

• הוסף לסימניות
כל ההודעות האלה ולא הפעלת מחדש? זה הדבר הראשון שעושים כשיש בעיה.
באופן כללי מומלץ להפעיל מחדש את המחשב לפעמים.
אם הבעיה חוזרת גם לאחר האתחול תתארגני על התקנה מחדש של התוכנות.

• הוסף לסימניות
איך אני עושב הפעלה מחדש רגיל לחיצה על הפעל מחדש?
תודה על העזרה , אני מקווה שזה הכן יפתור את הבעיה בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות הפעל מחדש וזה לא עזרלי התוכנות לא נפתחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה