תוכנות ומשחקים לנוקיה C2

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרן לייזר;n4972454:
לא ידוע לי שמישהו פרץ את ה C2 הכשר
שמעתם כזה דבר ?
חוצמ"ז שאין לו את המצלמה (עוקרים אותה נראה לי)

אפשר הכל לעשות בזמנינו
אני יודע על מישהו שהחליף בנוקיה 208 מ'כשר' ל'תומך כשר'.
הכל תקין חוץ מהמצלמה והחיבור USB.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר יישום בלוטוס לנוקיה c2 המאפשר למחוק\להעתיק קבצים מהטלפון המחובר וכן לשלוח אליו, ועוד אופציות, בעברית,
נצרך לשליחת צילצולים לנוקיה 208 כשר שרק כך אפשרי, למי שיש אשמח אם יעלה לפה,

• הוסף לסימניות
עוד שאלה מישהו מכיר אפשרות ליישום מפות בנוקיה c2 תומך? בתפריט יש לי אפשרות למפות אבל אין לי מושג איך פועלים איתו. אם מישהו מבין בעניין
או שצריך להוריד מפות מאן-שהוא אשמח אם יעזור לי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י התורה;n5006485:
לא עובד הורדתי וניסיתי לפתוח בפלאפון ומראה על הקובץ סימן "?"

על כולם הוא מראה כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בחור;n4967999:
בבקשה,
צריך לחלץ את התיקייה ולהעתיק אותה בשלמותה לטלפון/כרטיס.
(תעדכן אם זה עובד לך. שים לב, במכשיר לא להיכנס לתיקיות אלא רק לקבצים עם סמל)
יש בזה למיטב זכרוני:
תפילון
תהלים
שיר השירים
שניים מקרא
גמרא
לוח עברי
ואולי עוד כמה דברים

מחקתי בפאלאפון את התיקיות והשארתי רק את הסמלים והכל עובד ב"ה

• הוסף לסימניות
תעביר אותם ע"יהעתק/הדבק או דרך הבלוטוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה