תוכנות ומשחקים לנוקיה C2

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו תוכנה לקביעת קצב יומי בלימוד,כלומר,אני כותב את הדף שאני מתחיל בו ואת הקצב היומי והוא מחשב לבד איזה דפים בכל יום וכן מתי אני מסיים כל מסכת?
ושאם לא סימנתי שמילאתי את המטלה היומית אז בפעם הבאה שאני פותח הוא מתריע וכותב מה אני צריך להשלים?
תודה (ישום jar)
גם ישום sis או sisx זה טוב
@yair

יש אפשרות להוסיף משחקים לנוקיה 230? (תומך כשר)
אם כן, אשמח לשמוע איך

יש לי C2 כשר ואני רוצה להוריד תפילון מצלמה וגלריה יש אפשרות כזאת ?
הכרטיס מיקרו עובד אבל אני מעונינת שהקבציים היו על המכשיר פלאפון
נשמח לכל תשובה תודה מראש לכל העוזרים!!!

יש לי C2 כשר ואני רוצה להוריד תפילון מצלמה וגלריה יש אפשרות כזאת ?
הכרטיס מיקרו עובד אבל אני מעונינת שהקבציים היו על המכשיר פלאפון
נשמח לכל תשובה תודה מראש לכל העוזרים!!!
יש אפשרות.
צריך לכבות את בלוטוס אם הוא פועל, ולהדליקו שוב ע"י לחיצות רצופות כמה פעמים עד שיכתוב הודעה 'בלוטוס גלוי להתקנים אחרים' ומייד ללחוץ הרבה על כפתור הניתוק שיחה.
כעת המחשב יוכל לזהות את הבלוטוס ולשלוח לו קבצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה