- הוסף לסימניות
כנראה המחשב שלי הוא 32 ביט,
ולכן הוא לא תומך לא בInkscape,
ולא בDrawPlusStarterEdition (של serif)
מה עושים?
ולכן הוא לא תומך לא בInkscape,
ולא בDrawPlusStarterEdition (של serif)
מה עושים?
זו ההודעה בDrawPlusStarterEditioנכתב ע"י trew;816619:אינקסקייפ עובדת גם על 32 ביט
אם יש לך בעיה בהתקנה תעלי לפה איזה היא נכשלת.
הקישור שהבאת לא נפתח לי בחשב. (סיומת 7Z)נכתב ע"י trew;816642:תנסי להוריד את התוכנה מפה ותגידי לי אם יש את אותה בעיה.
http://graphicall.org/inkscape
לכאורה הבעיה היא לא בתוכנה אלא באריזה שלה.
את Scribus הורדת מפה? (אם לא תנסי)
http://sourceforge.net/projects/scribus/files/scribus/1.4.1/scribus-1.4.1-windows.exe/download
יועיל לנו מאוד לדעת איזה מערכת הפעלה יש על המחשב.
היא לא דומה לפאורפוינט?[/QUOTE]נכתב ע"י PerfectDesign;816603:LIBREOFFICE - מקבילה חינמית לאופיס של מיקרוסופט, שיש בה תוכנה בשם LIBRE DRAW שגם היא אולי תספק את הצורך לפחות באופן חלקי.
נכתב ע"י צבי999;816556:עכשיו נזכרתי בתוכנות אופציונאליות נוספות:
SCRIBUS - תוכנת הוצאה לאור חינמית ללא תמיכה בעברית, אך אולי כסוג של תחליף לאילוסטרייטור היא תועיל.
נכתב ע"י trew;816642:תנסי להוריד את התוכנה מפה ותגידי לי אם יש את אותה בעיה.
http://graphicall.org/inkscape
לכאורה הבעיה היא לא בתוכנה אלא באריזה שלה.
איך מתקינים מהלינק הזה?
כשאני לוחצת על האייקון ש ל התוכנה- הוא פותח לי את התכנה עצמה,
ללא כל התקנה, ואחרי כמה פעמים שהשתמשתי בה-
הוא כותב שיש איזו בעיה, וסוגר את התכנה.
(פשוט בבית זה עדין לא הסתדר לי )
איך מתקינים מהלינק הזה?
כשאני לוחצת על האייקון ש ל התוכנה- הוא פותח לי את התכנה עצמה,
ללא כל התקנה, ואחרי כמה פעמים שהשתמשתי בה-
הוא כותב שיש איזו בעיה, וסוגר את התכנה.
(פשוט בבית זה עדין לא הסתדר לי )
האם יש בה את כלי "הציפורן", או משהו דומה?נכתב ע"י יוגב ברדה;816885:סקריבוס דווקא תומכות שפות מימין לשמאל, כמו עברית, אך לא מבחינת ניקוד ועוד עניינים מסתעפים ברמה של קורל ואינדיזיין. פשוט יש כפתור בצורה של R הפוכה, שהופך את הכיוון, אלא שזה גם הופך שכפתור יישור ימין הופך ליישור שמאל וכו'.
בכל מקרה, העבודה איתה נקייה ונוחה, מלבד אי אלו באגים שהיו פה ושם ונראה לי שתוקנו, וכמו כן ערכות צבעים שאינם מוכנות (מלבד בגירסה הניידת) אלא צריך להגדיר בעצמך. מכל מקום, מלבד הקטע של עברית וכו', יש לה תשובה חינמית מעולה לDTP (תוכנות הוצאה לאור שולחנית).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים