כללי תוכנות חינמיות מקבילות לאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
כנראה המחשב שלי הוא 32 ביט,
ולכן הוא לא תומך לא בInkscape,
ולא בDrawPlusStarterEdition (של serif)
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נדמה לי ש INKSCAPE מיועדת דווקא ל 32 BIT ורק עובדת גם על 64 BIT וגם קשה לי להאמין ש DrawPlusStarterEdition לא אמורה לעבוד על 32 BIT.
המחשב הקודם שלי היה 32 BIT ושתי התוכנות עבדו עליו. כנראה הבעיה אחרת.

• הוסף לסימניות
עכשיו נזכרתי בתוכנות אופציונאליות נוספות:
SCRIBUS - תוכנת הוצאה לאור חינמית ללא תמיכה בעברית, אך אולי כסוג של תחליף לאילוסטרייטור היא תועיל.
LIBREOFFICE - מקבילה חינמית לאופיס של מיקרוסופט, שיש בה תוכנה בשם LIBRE DRAW שגם היא אולי תספק את הצורך לפחות באופן חלקי.

• הוסף לסימניות
LIBREOFFICE - מקבילה חינמית לאופיס של מיקרוסופט, שיש בה תוכנה בשם LIBRE DRAW שגם היא אולי תספק את הצורך לפחות באופן חלקי.[/QUOTE]
היא לא דומה לפאורפוינט?

• הוסף לסימניות
אינקסקייפ עובדת גם על 32 ביט
אם יש לך בעיה בהתקנה תעלי לפה איזה היא נכשלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;816619:
אינקסקייפ עובדת גם על 32 ביט
אם יש לך בעיה בהתקנה תעלי לפה איזה היא נכשלת.
זו ההודעה בDrawPlusStarterEditio

קבצים מצורפים

• הודעת שגיאה.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
וזו בInkscape

קבצים מצורפים

• הודעת שגיאה נוספת.jpg
    KB 404.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;816642:
תנסי להוריד את התוכנה מפה ותגידי לי אם יש את אותה בעיה.
http://graphicall.org/inkscape

לכאורה הבעיה היא לא בתוכנה אלא באריזה שלה.

את Scribus הורדת מפה? (אם לא תנסי)
http://sourceforge.net/projects/scribus/files/scribus/1.4.1/scribus-1.4.1-windows.exe/download

יועיל לנו מאוד לדעת איזה מערכת הפעלה יש על המחשב.
הקישור שהבאת לא נפתח לי בחשב. (סיומת 7Z)

את Scribus הצלחתי להוריד, אבל היא לא עוזרת לי.
אני רוצה דווקא את Inkscape, או לנסות את DrawPlusStarterEdition

תודה רבה לכל המנסים לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;816603:
LIBREOFFICE - מקבילה חינמית לאופיס של מיקרוסופט, שיש בה תוכנה בשם LIBRE DRAW שגם היא אולי תספק את הצורך לפחות באופן חלקי.
היא לא דומה לפאורפוינט?[/QUOTE]

לא.
יש ב LIBREOFFICE תוכנה תואמת פאוור פוינט, ויש את LIBREDRAW שהיא תוכנה נוספת ונפרדת.

• הוסף לסימניות
כנראה הבעיה של Inkscape במחשב שלי היתה
קשורה לזה ששמרתי את היישום על דיסק קשיח חיצוני-
כי כשהפעלתי אותו ממיקום במחשב עצמו- הוא הצליח להתקין לי.
תודה רבה לכל המסייעים.
ועכשיו שאלה קטנה וחיונית-
מישהו יודע איך משתמשים ב"ציפורן" בצורה שהידיות לא ימשכו עקומה,
אלא יעצרו.
(בפוטושופ זה לחיצה עם alt על הנקודה האחרונה, ובאילוס' זה לחייצה על הנקודה בלי alt)
תודה רבה שוב

• הוסף לסימניות
שיפט לפני שאת משחררת את הלחצן של העכבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי999;816556:
עכשיו נזכרתי בתוכנות אופציונאליות נוספות:
SCRIBUS - תוכנת הוצאה לאור חינמית ללא תמיכה בעברית, אך אולי כסוג של תחליף לאילוסטרייטור היא תועיל.

סקריבוס דווקא תומכות שפות מימין לשמאל, כמו עברית, אך לא מבחינת ניקוד ועוד עניינים מסתעפים ברמה של קורל ואינדיזיין. פשוט יש כפתור בצורה של R הפוכה, שהופך את הכיוון, אלא שזה גם הופך שכפתור יישור ימין הופך ליישור שמאל וכו'.
בכל מקרה, העבודה איתה נקייה ונוחה, מלבד אי אלו באגים שהיו פה ושם ונראה לי שתוקנו, וכמו כן ערכות צבעים שאינם מוכנות (מלבד בגירסה הניידת) אלא צריך להגדיר בעצמך. מכל מקום, מלבד הקטע של עברית וכו', יש לה תשובה חינמית מעולה לDTP (תוכנות הוצאה לאור שולחנית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;816642:
תנסי להוריד את התוכנה מפה ותגידי לי אם יש את אותה בעיה.
http://graphicall.org/inkscape

לכאורה הבעיה היא לא בתוכנה אלא באריזה שלה.

איך מתקינים מהלינק הזה?
כשאני לוחצת על האייקון ש ל התוכנה- הוא פותח לי את התכנה עצמה,
ללא כל התקנה, ואחרי כמה פעמים שהשתמשתי בה-
הוא כותב שיש איזו בעיה, וסוגר את התכנה.
(פשוט בבית זה עדין לא הסתדר לי )

• הוסף לסימניות
איך מתקינים מהלינק הזה?
כשאני לוחצת על האייקון ש ל התוכנה- הוא פותח לי את התכנה עצמה,
ללא כל התקנה, ואחרי כמה פעמים שהשתמשתי בה-
הוא כותב שיש איזו בעיה, וסוגר את התכנה.
(פשוט בבית זה עדין לא הסתדר לי )

לא צריך להתקין זה רק ללחוץ על האייקון והתוכנה עובדת.
אם כשהתוכנה נסגרת יש שגיאה תעלי אותה לכאן
(זאת גרסת המפתחים, יתכן ויש שם כלים חדשים שאין בגרסה הרגילה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;816885:
סקריבוס דווקא תומכות שפות מימין לשמאל, כמו עברית, אך לא מבחינת ניקוד ועוד עניינים מסתעפים ברמה של קורל ואינדיזיין. פשוט יש כפתור בצורה של R הפוכה, שהופך את הכיוון, אלא שזה גם הופך שכפתור יישור ימין הופך ליישור שמאל וכו'.
בכל מקרה, העבודה איתה נקייה ונוחה, מלבד אי אלו באגים שהיו פה ושם ונראה לי שתוקנו, וכמו כן ערכות צבעים שאינם מוכנות (מלבד בגירסה הניידת) אלא צריך להגדיר בעצמך. מכל מקום, מלבד הקטע של עברית וכו', יש לה תשובה חינמית מעולה לDTP (תוכנות הוצאה לאור שולחנית).
האם יש בה את כלי "הציפורן", או משהו דומה?
אם כן, איך משתמשים בו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה