תוכנות לא ניפתחות לי! הצילו!

• הוסף לסימניות
אתמול שיחקה לי ילדה נחמדת במחשב (לחצה, הזיזה וכו' היא לא יודעת יותר מידי) ומאותו הרגע שום תוכנה לא ניפתחת לי בצורה נורמלית, לא קיצורי דרך, לא דרך 'התחל' אלא רק דרך פתיחת קבצים שמורים של התוכנה. במקום זה המחשב פותח לי בכל לחיצה תוכנה שנקראת WINDOWS MEDIA CENTER (גם כל הקיצורי דרך הפכו להיות קיצורים של התוכנה הזו, ויש פעמים רבות שהתוכנה ניפתחת מעצמה - בלי שום לחיצה)
מה עושים? דחוף!

• הוסף לסימניות
שיחזור מערכת

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
אני אנאלפבתית בעיניני פעולת המחשב...
:eek:
:confused:
:mad:

• הוסף לסימניות
התחל/עוזרים/כלי מערכת/שחזור מערכת.
לתזמן לזמן מוקדן יותר מזמן המשחק [של הילדה שלך].

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ננסה. וזו לא הילדה שלי, זו אחותי שהמחשב שלי הוא 'הסם' שלה (יש לכם דרך להעיף אותה ממנו לצמיתות? למרות שאחרי הצעקות שהיא קיבלה אתמול - אין כ"כ סיכוי שהיא תתקרב לפה כ"כ מהר)

• הוסף לסימניות
גם הוא נפתח בתוכנה הארורה הזאת...
נכתב ע"י bshemesh;654104:
התחל/עוזרים/כלי מערכת/שחזור מערכת.
לתזמן לזמן מוקדן יותר מזמן המשחק [של הילדה שלך].

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי ללחוץ לחצן ימני ולבחור 'פתח' במקום סתם ללחוץ פעמיים?

• הוסף לסימניות
איזה וינדוס יש לך (כמובן 7), אבל 32 ביט או 64 ביט?

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא כעת דיסק תיקון, בכל אופן אם יש לך דיסק ההתקנה של וינדוס זה בכלל מצוין, ואם לא כבי את המחשב דרך הכפתור של ההפעלה, כלומר לא במצב רגיל כך שבהפעלה הבאה (ואם לא אז בהפעלה אח"כ) יפתח לך באפשרויות ההפעלה כדוגמת safe mode גם אפשרות תיקון המערכת, ושם יהיה לך אפשרות לשחזר את המערכת.

• הוסף לסימניות
ואם יש לך אפשרות להוריד מff תוריד מכאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;654127:
אני לא מוצא כעת דיסק תיקון, בכל אופן אם יש לך דיסק ההתקנה של וינדוס זה בכלל מצוין, ואם לא כבי את המחשב דרך הכפתור של ההפעלה, כלומר לא במצב רגיל כך שבהפעלה הבאה (ואם לא אז בהפעלה אח"כ) יפתח לך באפשרויות ההפעלה כדוגמת safe mode גם אפשרות תיקון המערכת, ושם יהיה לך אפשרות לשחזר את המערכת.
ניסיתי, והסתבכתי לגמרי!
תודה על הרצון!

• הוסף לסימניות
בשלב ראשון
התחל
הקישי בשורת החיפוש תוכניות ותכונות וכנסי לתוצאה המתקבלת
הפעל או בטל תכונות וינדוס
תכונות מדיה
הסירי את סימון הV מהתוכנה הסוררת Windows Media Center
בצעי הפעלה מחדש

אם עדיין הבעיה לא נפתרה
תורידי את הקובץ המצורף שצרפתי
ונסי להריצו

דווחי בהתקדמות

בהצלחה

קבצים מצורפים

• exe.rar
    267 ביטים · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה על הנסיון ועל הרצון!
בגלל שבמחשב יש לי הרבה דברים חשובים שא"א ליצור להם גיבוי או לפתוח אותם (לדו' תוכנת 'ריווחית') העדפתי לא להסתבך והזמנתי למחר טכנאי מקצועי.
ממש תודה לכל העוזרים!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי תראי לו את התגובה שלי, יחסוך לך זמן שירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה