תוכנות ליצירת VPN וירטואלי

• הוסף לסימניות
אני צריך לחבר שני מחשבים וליצור רשת PVN אך אין אפשרות לVPN אמיתי, א"א להכנס לראוטר שם.
יש תוכנות היודעות לעשות זאת ע"ג השרתים של החברה כגון HAMACHI של לוגמאין, או TeamViewer, בשניהם יש חסרון.
בTeamViewer יש חלון קופץ ומטריד בהתחברות ובניתוק, והHAMACHI איטי מאוד.
יש תחליפים ראויים?
אני צריך תוכנה שתיצור VPN ללא שמישהו יהיה בצד של המחשב המרוחק.
תודה רבה ועצומה מראש לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
זכור לי משהו במעומעם רדמין
אבדוק יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
יש מצב להעיז לבקש להעלות לכאן את התוכנה עקב היותי חסום? [או לדרופבוקס].
זה יותר מהיר מהHAMACHI של לוגמאין?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אתה לא רוצה ששהני יראה אותך או זה לא משנה

כי יש תוכנה שבונה כרטיס מסך וירטאלי, מה שאני מרוויח מזה שזה יותר מהירות ובהירות, כי הוא לא מצלם את המסך רק מה שהמחשב משדר למסך זה אני מקבל בכרטיס וירטאלי שלי

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם זה שהשני ידע שאני מתחבר אליו. נניח שבשורת המשימות יהיה סימון כל שהוא על כך. הבעיה בTeamViewer זה החלון שקופץ כל פעם בהתחברות ובהתנקות שזה משגע את זה שיושב ליד המחשב.
את כוונתךם לא הבנתי מה זאת אומרת כרטיס מסך וירטואלי, עם איזו תוכנה מתחברים מרחוק?

• הוסף לסימניות
ככה מלמעלה ,
openvpn
neorouter

ד"א, יש מספיק חסרונות בhamachi, מבחינות אחרות , דווקא המהירות לא העיקרית שבהם. אולי אתה מאחורי סינון של פרוקסי או תוכנת חסימה בעייתית אחרת , מול ספק רגיל בלי חסימות זה עובד ב 70 ניצול של הרוחב פס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה