תוכנות מיקרוסופת לא פועלות

• הוסף לסימניות
מה עושים??

מה שקרה, שהמחשב לכאורה ניסה להתקין באופן אוטמטי,
לחצתי משהו כי נמאס לי שההתקנה שיגעה לי את המחשב כל הזמן
תכלס אין לי את התוכנות.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    KB 86.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לא ברורה לי הבעיה, איזה תוכנה לא עובדת ?
יש הודעת שגיאה?

• הוסף לסימניות
אין קשר בין מה שצילמת למה שכתבת, בתמונה שהעלית רואים תוספי C++ שיש תוכנות שמתקינות אותם אוטומטי לצורך הפעולה של התוכנה, שים לב לתאריך ההתקנה שלהם, לא מהיום ובכלל לא כולם הותקנו באותו תאריך,
עכשיו, מה פירוש תוכנות מייקרוסופט? אופיס? ניסית להתקין אופיס ולא הצליח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;2109382:
מה עושים??

מה שקרה, שהמחשב לכאורה ניסה להתקין באופן אוטמטי,
לחצתי משהו כי נמאס לי שההתקנה שיגעה לי את המחשב כל הזמן
תכלס אין לי את התוכנות.

איך ניסית להתקין את תוכנות אופיס?

• הוסף לסימניות
אני לא ניסתי להתקין שום דבר,
פתאוםהמחשב התחיל כל הזמן לכתוב הודעות שהוא מעדכן.
אין לי וורד לדוגמא.

ולא מהיום אלא לפני שבועיים. שאז זה קרה

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאתה לא רואה בכלל את הוורד או שאתה לוחץ עליו והוא לא נפתח?
האם ברשימה של התוכנות שצילמת מופיע אופיס?

• הוסף לסימניות
לא קשור למה שצילמת.
הוא כנראה הוריד עדכונים לווינדוס ולאופיס ובאמצע עדכון האופיס הפסקת אותו.
תוכל לעשות שיחזור מערכת לזמן שקדם לעדכונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה