כללי תוכניה ליום פעילות לכיתות הבינוניות

• הוסף לסימניות
החלק העליון יפה!

• הוסף לסימניות
העיטור מאוד יפה ומיוחד!!
בשעות שיש פירוט של שתי שורות, (9.00 9.30 13.00 14.00) טיפה מפריע לי שהשורות צפופות מידי..
תיזהרי שה "ועוד היד נטויה" לא יחתך! זה יותר מידי בקצה..
בכוונה הסוף של השעות נחתך?

וסתם משו-זה לא כהה מידי בשביל תוכניה לילדים? בד"כ זה אמור להיות יותר ססגוני, לא?

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה אמנם מעניינת,
אך לכיתות בינוניות עדיפה טיפוגרפיה שלא נחתכת בקצוות ויותר ריווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
מה שזה הכי הזכיר לי, זה הילינג...
לא ממש קשור. הלא כן?

• הוסף לסימניות
יפה.
לדעתי זה קצת כבד מדי לכיתות הבינוניות.
חוץ מזה לא הסברת: האם זה מתקפל? מה יש בצד השני? האם זה עומד ככה בפני עצמו?

לגבי הטיפוגרפיה, זה נחמד אבל לא ממש מתאים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה ההדגשים באקרוסטיכון, הרי אין פה אקרוסטיכון באמת.
מעבר לזה - כהה לי מידי. במיוחד אם אני ילד צעיר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
1- מאד מפריע שהשעות נחתכות,
2- לא נכון לכתוב בכיון שכתבת - ועוד היד נטויה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה מאוד יפה, מסתורי ומעניין
אבל זה לא מתאים לילדים.
טיפו' - הכתב החתוך והשורות הצפופות יפריעו להם להבין מה כתוב, וגם האותיות המודגשות.

בשעה 9:00 כתוב צאתכם לשלום - זה לא טעות?

הרווחת נראה לי עם שני ויו

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל לא קשה לקרוא קצת את המלל למטה. עמוס משהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה