כללי תוכניה לנסיעה

• הוסף לסימניות
חוו"ד בבקשה
נ.ב. את הלוגו עיצב מ. הלוי

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 179.6 · צפיות: 20
  • 83769.jpg
    KB 149.2 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה.
הסלסולים (העמוד המסולסל בעמוד הראשון) לא כ"כ לעניין.

• הוסף לסימניות
יפה, נעים לעין, מסודר, ואולי - מדי מסודר...
הייתי מצפה שיהיו כמה תמונות מהעיירה הבלזראית, אולי בחלק הבורדו הכהה למטה,
גם העיטור המסולסל בכריכה לא מסודר טוב, שימי לב
והסמל ברקע בכל אחד, קצת--- נדוש.
אבל שוב, בסך הכל יפה מאוד, מושקע וטוב

• הוסף לסימניות
הם לא רצו שאני ישקיע מדי הרבה

נכתב ע"י גרפוטו;65867:
הייתי מצפה שיהיו כמה תמונות מהעיירה הבלזראית, אולי בחלק הבורדו הכהה למטה,
וגם שלא יהיה מדי מקושקש

• הוסף לסימניות
יפה ונעים לעין.
זו תוכניה היא צריכה להיות נקיה.
את החבל לא אהבתי.הייתי שמה עיטור במקום.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד.
נקי ויפה

• הוסף לסימניות
נקי ויפה .
אהבתי מאוד .

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אכן תמונה מתאימה רק תוסיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה