דיון תוכניות אפיה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איזה תוכנית מתאימה לכל דבר. (עופות / עוגות טורט / חלות / עוגות שמרים וכו')
התבלבלתי מהחוברת... אשמח להמלצות

אפית לחמניות/ חלות, האם כדאי טורבו?
תבנית אחת כל פעם?

עוגת גבינה אפויה, איזה תוכנית מומלץ?

תודה רבה
(יש לי תנורי אלקטרולוקס, אם זה משנה משהו)

• הוסף לסימניות
לי יש תנור רנקו ישן (מעל 20 שנה...)
התנור התחתון אצלי הוא טורבו, עשיתי אותו חלבי ושם אני אופה את כל העוגות הפרווה וכן את כל החלבי.
התנור העליון הוא גריל (בשרי), ושם אני אופה את החלות (הרי אוכלים אותם בשבת והסעודות בשרי) וכן שם אני אופה את התפו"א ואת הארוחות צהריים בד"כ.
לחמניות אני עושה בחלבי (טורבו) אם רוצים לאכול אותם בארוחות בוקר/ערב עם סלטים וגבינה.
אצלי בטורבו אני צריכה לסובב את התבנית 10 דקות לפני סיום האפיה כי הוא משחים רק צד אחד. (לא יודעת איך זה אצל אחרים)
את יכולה להתחיל באפיה ולראות מה הכי טוב לך..

• הוסף לסימניות
מאפים כמו חלות, פיצות ועוגות שמרים אני משתמשת בתוכנית טורבו (אייקון מאוורר)
עופות תוכנית גריל טורבו (אייקון מאוורר עם משולשים)
עוגות טורט תוכנית אפיה עליון ותחתון (אייקון ריבוע עם פס למעלה ופס למטה)
יש לי תנורי אלקטרולוקס, אם זה משנה משהו
מתייחסת לזה

אפית לחמניות/ חלות, האם כדאי טורבו?
כן
תבנית אחת כל פעם?
כן
עוגת גבינה אפויה, איזה תוכנית מומלץ?
אין לי ניסיון, לא אוהבת חלבי...

תשלחי טעימות מאלו הפרווה:)

• הוסף לסימניות
יש לי תנור אחר אבל תמיד אופה 2 תבניות ביחד. בד"כ מחליפה באמצע האפייה את המיקומים.
את הכל עם טורבו.
אופה את רוב המאפים ב180°.
עוגת גבינה מתחילה כמה דק' 200° ומיד מורידה ל160°.
דגים 250° אפייה קצרה.
בהרבה מקרים שאני רוצה שהמאפה יקבל צבע יפה, בסוף האפייה מגבירה מאוד את החום לכמה דק'.

• הוסף לסימניות
עוגת גבינה אופים רק בסטטי הכוונה חום עליון תחתון וכך גם עוגות בחושות
בתנור הקודם הייתי עושה כך, ולא תמיד יצא טוב...
אז ננסה את זה:
אני אופה עם טורבו, ויוצא מעולה!
הכנסתי לתנור עם טורבו.
מקווה שייצא טוב בע"ה
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה