שאלה תוכניות דירה בקובץ - מקבלן - מחיר למשתכן - האם אין סיכוי לקבל?

• הוסף לסימניות
רכשנו דירה במחיר למשתכן
בחתימת חוזה קיבלנו תוכניות מודפסות
כרגע אנו במסירת דירה וצריך את התוכניות בקובץ בשביל בדק בית וגם רוצה שיהיה לי שמור
יכול להיות שזה חסר סיכוי?
אני רודף אחרי הקבלן המון והוא אומר שהוא חושב שאין דרך לקבל את זה בקובץ והדרך היחידה לנסות זה לדבר עם העורך דין שלהם שאני מנסה להשיג כבר חודש ולא מצליח
כשאני חוזר לקבלן אומרים שאין להם שום דרך לעזור (וזה קבלן גדול מאד וותיק)
יכול להיות דבר כזה?
זה נשמע הגיוני?
אשמח מאד לדעת אם יש דרך אחרת

• הוסף לסימניות
אתם רוצים קובץ אדריכלי?(אוטוקאד/רוויט) או קובץ פידיאף?
אם אמרתם שאתם רוצים את התוכניות בשביל בדק בית סביר להניח שלא כ"כ ירצו לתת.
יש סבירות גבוהה שהמידות בתוכנית לא מתאימות לגמרי למידות במציאות.
יש קבלנים שנותנים אחרי חתימה על טופס שפוטר אותם מתלונות.

• הוסף לסימניות
קובץ PDF פשוט שיהיה שמור וכו
מה ההיגון לא לתת כי הרי יש לנו את התוכניות בייד מודפסות וגם אותם אני יכול להביא לבדק בית
רק מבחינת נוחות יותר הגיוני בקובץ
וגם אם אני רוצה לשמור לעוד כמה שנים לדוג במכירת דירה
אז באיזה דרך ניתן לקבל?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אולי גם יש מישהו שכן יש לו תוכניות של דירה - אבל של משתכן?
הקבלן טוען שהבעיה זה המשתכן
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אולי גם יש מישהו שכן יש לו תוכניות של דירה - אבל של משתכן?
הקבלן טוען שהבעיה זה המשתכן
תודה רבה
הבן שלי קיבל בשבילי קובץ DWG, דירה במחיר למשתכן.
היה צריך לחתום על מסמך.

• הוסף לסימניות
תודה
לפחות אני יודע שזה הגיוני
ואני לא מבקש בקשה בשמיים

מי יודע באיזה דרך אני כן יכול לקבל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בחירת דירה היה לפני שנתיים
אנו עומדים במסירה
באתר של הקבלן לא רואה משהו כי זה כביכול כבר לא רלוונטי לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה