תוכניות חברתיות

• פותח הנושא בש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
4-5 חברות נפגשות,
ומעונינות בתוכניות נחמדות בלי מידי הרבה הכנה (סוג של דפים ועטים....)
יש למישהי רעיון נחמד בשעה הקרובה?
ךתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
כל אחת מציירת ציור המתאים לתקופה (חורף?) ואז בלי שם, מעבירים את הציורים בין כולם, וכל אחת צריכה לנתח גרפולוגית (לפי המצאות...) את הציור, יוצא דברים ממש נחמדים.
(למשל: טיפות הגשם העגולות מסמלות זרימה ושמחת חיים... וכדומה)

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר שלוקחים דף מחלקים אותו ל8 ריבועים בכל ריבוע מצוייר משהו אחר שצריך להמשיך ממנו ציור, והוא מראה על חלק אחר באישיות.
לדוגמא:
יש מדרגות, משולש מלבן, עגול, ולא זוכרת מה עוד ולכל ציור יש גרפלוג על סביבה אחרת, יש משפחה, חברה, עבודה, בן זוג....

• הוסף לסימניות
מלבישים לכל אחת כתר, על הכתר רשום תפקיד כמו: מנהלת תיכון, מובטלת, מפיקה ארועים
או מצבים כמו: עוברת דירה לחו"ל, ילדה תאומים וכד'
לובשת הכתר אינה יודעת מה רשום עליה והיא צריכה לגלות ע"י תגובות החברות, כמובן התגובות צריכות להיות בחכמה, כדי שלא יגלו ברגע...
חוויתי ומהנה!

• הוסף לסימניות
ואיך היא מנחשת?
עושים את זה ע"י שאלות.

למי מתאים ל.....? והקהל עונה לפי השם של הכתר.
או מי תמיד תעזור להוריד דברים מהאוטובוס של הטיול גם כשכולם עיפות?
או מי הבית שלה יהיה תמיד מסודר ומטופטפ?
מי תמיד תדאג שיהיו אעגות במקרר?
מי תארגן תמיד מסיבות וארועים?
מי תתנדב תמיד להכין עוגה ליוהולדת של חברה או ארוסין?

כך מלא שאלות עד שהבנות עם הכתרים מזהות מה רשום עליהן.
זה מאד מחמיא ומפרגן.

• הוסף לסימניות
לכל המעוניים/ות
יש לי חוברת של שעשועי ואתגרי לשון שמתאימה בול למקרים כאלו ואחרים.
לגילאים הבוגרים יותר וגם למבוגרים שבינינו.
גם הצעירים ימצאו שם תעסוקה נחמדה.
שווה שווה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אנחנו מנסים לארגן מסיבת יומולדת 80 לסבתא היקרה שלנו,
רק שמעבר לאולם ואוכל (שגם זה אצלנו מסובך), צריך כמה תוכניות....
אנחנו משפחה כ-40 איש, כ-30 מאיתנו זה מבוגרים וילדים מעל גיל 12.
באולם יהיה עם מחיצה באמצע להפרדה בין גברים לנשים, אבל כך שסבתא רואה את כולם.

בבקשה מכל אחד מכן שיודע ומכיר - אם למישהו יש רעיונות יפים שיכולים להתאים לאירוע הנ"ל ויכול לפרט פה באשכול - זה יהיה חסד עצום ויעזור לנו מאוד!!

כמובן, כבר חפרתי בכל האשכולות שקשורים לימי הולדת מהסוג הזה

הנקודה המרכזית והחשובה פה זה העניין, שלחלק גדול מהמשפחה לא ידוע על העבר של סבתא (ואסור להם לדעת, כי כך החליטו הוריהם, אל תשאלו), לא על זה שחזרה בתשובה ולא על כך שהתחתנה פעם שניה, ועוד הרבה דברים. ולכן, לא מתאימות הרבה תוכניות שמדברות על עברה של סבתא....

חשבנו על קליקרים, בינתיים אם למישהו יש רעיון להשכרת קליקרים (לרוב המשפחה אין פלאפונים) באזור ירושלים במחיר שפוי (לא 600 שח), זה יעזור לנו מאוד מאוד מאוד

תודה רבה מראש!!
  • תודה
Reactions: נאווהלה1 //
18 תגובות
 תגובה אחרונה 
תמיד הייתי הבלאגניסטית של הבית. שוכחת להחזיר כל דבר למקום, מתעצלת לשים כביסה במתקן, ושונאת לשטוף כלים.

אך לא השאירו לי ברירה אחרת- תמיד אולצתי לשטוף את הררי כלים ולנקות בעצמי אחרי אירוח של כל הנשואים- כי הייתי הקטנה בבית.

תכלס, כעקרת בית- אני בלי הורים שיגערו בי להחזיר דברים למקום. אובחנתי כסובלת מהפרעת קשב וריכוז, ואני מטופלת כמובן.

זיווגים משמיים-
ולבעלי קריטי שהבית ינצוץ. תמיד. אחרת הוא פשוט סובל.

אבללללל אני כל כך מנסה כן לזכור לשים דברים במקום- - - עושה לעצמי כל כך הרבה מבצעים - - -
מנסה לגרום לכמה שפחות בלגן - - - מאלצת את עצמי להשתנות בדם. בכוח וביזע.

ועדיין.
הבית לא נקי. הררי כביסה על המיטות. איבוד שליטה.
ש- כ-ח-ת-י לשים את כוס הקפה הריקה לפח

ש-כ-ח-ת-י להעמיד מכונה :eek:
יש לי הכול !! דפים עם תזכורות, בפלפון, מדבקות זוהרות. . .
נאדה.
הבית בלאגן.

אני לא באה לבקש כאן עצות לשלום בית,
כי ב"ה סיימנו ליווי זוגי ארוך- שהמסקנה הייתה- שלמו את הכסף לעוזרת. אין לכם מה לבוא לייעוץ זוגי.

עוזרת? ? ? ? בעלי טוען שזה פלסטר, שזה דגים במקום חכה. והוא צודק. למה שאני לא אדע בעצמי לשמור על הסדר בבית?? אין לי שום סיכוי להשתנות?

אז תכל'ס אני מחפשת לווי אישי לבית מסודר אני יודעת שיש את נועה שרון ויעל זלץ,

אבל יש להם סרטים/ תוכניות.. זה לא בשבילי. אני לא אצליח להתמיד להסתכל בתוכניות אם אני יודעת שזה מוקלט- - אני פשוט אדחה ואדחה וזה לא ייקרה.

אני צריכה מישהי שתבוא אלי פעם אחת הביתה ותעזור לי לקבוע מקום לכל חפץ.
ואז זום בלייב כל שבוע עם אפשרות להתייעץ לשאול שאלות, אפשרי גם בקבוצה.

אני צריכה מישהי שתתחיל איתי מאפס. יש כזה דבר? אולי מישהי פחות מוכרת מיעל זלץ או נועה שרון שעושה דבר כזה?

זה ממש דחוף.
לא להיום, לאתמול, ללפני שנה. תגידו לי שיש סיכוי להשתנות.
אודה מאוד לכל תגובה/רעיון
לפני שנים, כשהילדים היו קטנים ולא היה עם מי לשיר בהדלקה, ערכתי לעצמי בנגן סדר שירי הדלקת נרות חנוכה לפי הסדר, ליקטתי מלא שירים מוצלחים (מוזיקה איכותית, לא יצירות של לפני 30-40 שנה) מכל מיני חסידויות וכדו' (מגוון, כל יום שירים אחרים), ומאז זה חויית הדלקה-שירה, יכולים לעבור שעה שעה וחצי בהדלקה בלי להרגיש שהזמן חולף, וגם היום שיש כבר בחורים גדולים אי אפשר לוותר על זה, מומלץ...

בצוק העיתים נעלם לי התיקיה, ואני עורך אותו עכשיו מחדש, נעזרתי הרבה בשירים מתוך האשכולות כאן, ואשמח להשלמות ממכם, תודה מראש.

כשיהיה לי תיקיה מעודכנת אחרי ההשלמות שלכם, אעלה זאת כאן, בעז"ה.

1. שירי הכנה, יש לי לעשות רצונך, ויהי נועם, יראה, ויהיו זרעי, ועוד שירי התעוררות.

2. ברכות הדלקה (אשמח להשלמות, של ווברמן, ועוד, וכן של אדמורים למיניהם).

3. הנרות הללו, יש לי של פיטסבורג, סדיגורא, חבד אברהם פריד, בנט, גולדמן, אשמח להשלמות של יצירות נוספות עד כ7 דקות (יותר ארוך מזה, כבר כבד מידי לילדים).

4. יושב בסתר (מסודר מראש 7 פעמים, כך שלא צריך לספור) יש לי של קאמינקא (לחיים טיש חנוכה) וכן של אולפני דואט אך זה בלי הפסוק ויהי נועם. למי שיש עוד, אשמח לקבל.

5. אנא בכח, אני צריך את זה שאומרים 7 פעמים כל מילה, יש את השורה הראשונה בלחיים טיש חנוכה, אני עדיין מחפש את של כל הפזמון.

6. מזמור שיר חנוכת, יש לי של סדיגורא, בנט, באבוב לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד, לא ארוכים מידי עד כ5 דקות.

7. למנצח בנגינות, יש לי של מודזיץ לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד יצירות.

8. רננו צדיקים, חסר לי של הוסיאטין, ועוד.

9. מעוז צור, יש לי של ברסלב לחיים טיש חנוכה, דמן, שמילי אנגר, אשמח לעוד יצירות, לא ארוכות מידי, עד כ7 דקות.

10. שירים עליזים מקפיצים לריקודים, יש לי בשפע.

תודה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה