פנאי תוכניות חוויתיות לנשים בירושלים

• הוסף לסימניות
אנחנו כמה חברות שמתארגנות לנופש בירושלים
אשמח לדעת על אטרקציות או תוכניות לעשות שם
גם סגנון של משהי שתבוא לעשות לנו סדנה או תבדר אותנו
יש לנו גם כמה תינוקים אז משהו שמתאים איתם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אטרקציות - (פחות מתאים עם תינוקות אבל אפשר להתחלק לשתי קבוצות או שמישהי תשמור)
יש בתלפיות קארטינג חשמלי - כמו מרוץ מכוניות כזה
יש שם באזור גם את קרייזי מארי - מבוך הפחד
באזור מלחה יש קיר טיפוס
יש עוד דברים כאלה

אם את מחפשת יותר רגוע -
יש מקום שעושה סדנאות קרמיקה לקבוצות - אין לי את הפרטים המדויקים כרגע
מתחם התחנה הראשונה - מקום מהמם לטייל, בקיץ יש שם בדרך כלל דוכנים של אומנים וכאלה
כל האטרקציות במנהרות הכותל - משקפות מציאות מדומה וכו'

ירושלים מלאה באתרים יפהפיים למי שרוצה לטייל פשוט אבל לא נראה לי שזה מה שאת מחפשת

• הוסף לסימניות
אני רוצה לבוא גם. אפשר ;)
כמובן, אזור הכותל והרובע. יש את הסדנה של הקרמיקות JCLAY
אוכל יש בשפע... כל אזור גאולה ורב שפע. יש מסעדות יותר ברמה באזור הר חוצבים.
ממילא- כיף להסתובב שם גם לא בשביל קניות

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו בירושלים- נקבת חיזיקהו מסלול מנהרה רטוב בעיר דוד
מצטרפת לסטוידו קרמיקה ג'יי קליי בדויקה- הם מאוווד יקרים יש סטוידו זול יותר בעמק רפאים
באולינג בתלפיןת- שימו לב לא שומרים שבת!!
הגן הבוטני-כנ"ל
עשינו לעצמינו תוכנית
כותל
יש השכרה של קורקינטים חשמליים בהמוןןןן אזורים
לא נראלי שיש עוד משו מרתק- אני ירושלמית וחפרנו ת'עולם כדי לחפש אטרציות באזור

• הוסף לסימניות
מתאים לכן סדנת קרמיקה ויצירה באובניים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה