דרוש מידע תוכניות למסיבות חנוכה משפחתיות-הבו בבקשה!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לעשות כל יום תוכנית משפחתית קטנה לאחר ההדלקה,
הבו רעיונות לטווח גילאים בין 11-22

• הוסף לסימניות
בקשר למשחק הזה:
זוגות: כל משתתף מקבל דף עם שאלות על בן הזוג ועליו לענות עליהן. לאחר שכולם ענו, מקריאים את התשובות ורואים מי הזוג שהכי מעודכן לגבי מה שקורה עם בן זוגו.
...
מהמסמך הפסקת קפה,
אז אני מכירה את זה בגירסה קצת שונה:
תוכנית לנשים, שולחים לכל בעל את השאלות על אשתו ואוספים את כל התשובות.
במהלך המסיבה, מקריאים בכל שאלה את כל התשובות, מי שחושבת שהיא יודעת על מי התשובה [איזה בעל כתב על מי],
שמה נגיד עדש בכוסית או משהו בסגנון.
בסופו של דבר: המנצחת - מי שיש לה הכי הרבה עדשים,
הפרס: מתנה שקשורה לזה שיש לה אף ארוך, שתקצר אותו:)

• הוסף לסימניות
חנוכה שמח!

קבצים מצורפים

• גרפיקסטייל -ערב לביבות.jpg
    8.5 MB · צפיות: 181
  • הוסף לסימניות
המלצתי פה בעבר על פעילות שהזמנו ממישהי ועכשיו היא שלחה לי פרסומת במייל - מצרפת את זה ואם זה מעניין אתכם - תתקשרו איתה
מה שיש לי להגיד על הפעילות (עשינו את זה כבר כמה פעמים בכל מיני....) שכווולם נהנים! ומתאים למגוון רחב מאד של גילאים ממש מגיל הגן ועד בכלל (כמובן שהתוצאה של כל אחד שונה אבל גם לילדי הגן יצאו תוצרים מאלפים...)
ועכשיו היא גם בהכשר הבעדה"ח אז בכלל.....
לדעתי מתאים מאד לפעילו משפחתית יצירתית, לא צריך להוסיף כלום, הכל בערכה.
ערכת עוגיות לקישוט ברויאל אייסינג.png
ערכת עוגיות לקישוט ברויאל אייסינג.pngערכת עוגיות לקישוט ברויאל אייסינג.pngערכת עוגיות לקישוט ברויאל אייסינג.pngערכת עוגיות לקישוט ברויאל אייסינג.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה