תוכניות לנייחים - מי יודע?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי תוכנית בהוט 1000 דק' לנייחים + תשתית אינטרנט 2.5.

כשסגרתי איתם סגרתי על 70-80 ש"ח (משהו כזה) ועכשיו אני רואה שיורד מהאשראי 138 ש"ח (!!)

1. איך עוזבים אותם בלי קנסות וכד'?

2. תכל'ס יש היום משהו יותר משתלם? אשמח לשמוע כמה אתם משלמים, (ואם אתם זוכרים גם את המחיר החד פעמי של התקנה ראשונית).

תודה רבה! :eek:

• הוסף לסימניות
אני משלם ב012 60 ש"ח ל2500 דק' לנייחים. על האינטרנט אני משלם לבזק 45 ש"ח [בשנה ראשונה] ל5 מגה. הספק עולה לי 40 ש"ח דרך נתיב. [ג"כ 5 מגה].
סה"כ 145. לא הובן ממך האם המחיר כולל ספק או לא. הוט זה תשתית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
המחיר אכן לא כולל ספק, אני מקבל כמוך ספק דרך נתיב.

• הוסף לסימניות
יש לנטויזין תוכניות רבות החל מ200דק' ב29 ש"ח (כמו הקו קל של בזק עם תוספת:rolleyes:) וב80 ש"ח ללא הגבלה אין התחייביות ואין דמי התקנה כלום
יש גם תוכניות ביניהם תתקשרי אליהם 1800018018

• הוסף לסימניות
הוט- נראה לי 60-70 ש"ח ללא הגבלה נייחים וניידים, +59 ש"ח תשתית. 40 ש"ח לנתיב+ ספק.

האם יש מישהו שמקבל תשתית זולה יותר מזו?

• הוסף לסימניות
נט ויזן'

יש להם תוכנית ללא הגבלה לכל היעדים ניידים ונייחים ב 79 שח

או לחילופין תוכנית בת 3000 דק' נייחים + 200 ניידים ב 29

יש להוסיף למחיר 50 שח תשתית בזק

• הוסף לסימניות
רגע, אתם משלמים לבזק 50 ש"ח בלבד על התשתית בלי להחזיק קו שלהם?

• הוסף לסימניות
אכן

נכתב ע"י sarit1ef;821463:
רגע, אתם משלמים לבזק 50 ש"ח בלבד על התשתית בלי להחזיק קו שלהם?
הם היום מחויבים לתת קו ללא תשלום

• הוסף לסימניות
טוב לדעת, נעבור אליהם. האם מישהו השיג בפחות מ-50 ש"ח?

• הוסף לסימניות
לקוחות חדשים קיבלו עד לפני חודש ב45 והמחיר עלה.

כרגע המחיר 55.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;821467:
הם היום מחויבים לתת קו ללא תשלום

בטוח ?

נדמה לי שהם חייבים לתת תשתית בלי קו, אבל לא קו בלי תשלום.

• הוסף לסימניות
כמובן הכוונה תשתית ללא קו, אבל בעבר היו חייבים לשלם 25 ש"ח רק על הקו שעליו מותקנת התשתית, וזה השתנה ב"ה.
אני בטוח שאם תתקשר לבזק ותאמר שתעבור רק אם תקבל ב45 - תקבל.
בכל אופן לאחר שנה המחיר עולה אם לא מתמקחים, ולאחר חצי שנה עולה פעם נוספת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;821456:
יש להם תוכנית ללא הגבלה לכל היעדים ניידים ונייחים ב 79 שח

או לחילופין תוכנית בת 3000 דק' נייחים + 200 ניידים ב 29

יש להוסיף למחיר 50 שח תשתית בזק
נראה לי לא מעודכן,, אני דיברתי אתם השבוע והם אמרו לי ב29 ש"ח רק 200 לנייחים וניידים במחיר רגיל של 15 אג' לדקה ל3000 דק' הם רצו 50 ש"ח אם אני זוכרת נכון וללא הגבלה ב79 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb4u;821714:
נראה לי לא מעודכן,, אני דיברתי אתם השבוע והם אמרו לי ב29 ש"ח רק 200 לנייחים וניידים במחיר רגיל של 15 אג' לדקה ל3000 דק' הם רצו 50 ש"ח אם אני זוכרת נכון וללא הגבלה ב79 ש"ח
צריך לדעת עם מי ואיך לדבר.... אם אתה רוצה מישהו שיעשה לך את זה פנה באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה