במטבח כזה מרווח הייתי מפרידה לחלוטין את איזור האוכל מאיזור העבודה במיוחד שציינת שאת לא אוהבת שבוהים בך באמצע העבודה.באי ישבו רק הילדים הגרעיניים/נכדים
גם שם לדעתי יהיו פחות כסאות
לא לכולם נח כיסאות גבוהים בתוך המטבח
ואני גם לא אוהבת שבוהים בי באמצע העבודה
אם כבר עושים מטבח חדש אולי כבר כדאי לכבוד פסח להתרענן עם עוד כמה שינוייםטוב לשמוע מבעל נסיון
אפשר להבין את המיקומים והכיוונים
הפרדה בין המטבח למה?
אם מבשלים הרבה חלבי אל תוותרו על כיריים חלביות
רעיונות מצויניםאם כבר עושים מטבח חדש אולי כבר כדאי לכבוד פסח להתרענן עם עוד כמה שינויים
לשדרג את הדירה בסגנון שנות ה 90 לשנות 2025צפה בקובץ המצורף 1940905
לתומי חשבתי שאתם תקועים עם דירה ישנה ורק רוצים להחליף מטבח --אז העלתי משהו שתהיה לכם תוכנית מגירה עם רעיונות לעתיד לבוא --וזה מאוד דומה לתוכנית המקורית --ואין לי שום דבר נגד סגנון שנות ה 90 חוץ מזה שהתיכנוניםרעיונות מצוינים
אילו אלו היו הצרכים שלנו
כמובן כל מיקום של חדר וארון היו לאחר הרבה מחשבה ודיוק של הצרכים שלנו
והתוצאה גם אם היא שייכת לשנות ה90 מתאימה לנו במדויק![]()
בעיקר אחרי ההבהרה שלואם כבר עושים מטבח חדש אולי כבר כדאי לכבוד פסח להתרענן עם עוד כמה שינויים
לשדרג את הדירה בסגנון שנות ה 90 לשנות 2025![]()
ממליצה מאד מאד לדבר עם אנשים שעשו לפני 20 שנה קירות מעוגלים ואלכסוניים.התיכנונים קצת נאיביים עם הקירות האלכסונים והמעוגלים שבדיעבד לא נח ולא פרקטי וגם קצת מעצבן
מחשבה ודיוק של הצרכים
כל מילה.הדברים שנכתבו כאן מאד מאד רלוונטיים ועשויים לחסוך לכם הרבה מאד עוגמת נפש
בעיקר אחרי ההבהרה שלו
ממליצה מאד מאד לדבר עם אנשים שעשו לפני 20 שנה קירות מעוגלים ואלכסוניים.
לא לחינם הפסיקו עם זה ואין לזה כל קשר ל
הרי קיר עגול באמבטיה או במטבח לא משרת יותר טוב מאשר קיר מרובע....
(בדיוק להיפך, הם "אוכלים" שטחי אחסון ומחיה)
הסגנון של קירות אלכסוניים ומעוגלים, נעשה בדרך כלל על ידי בוגרות טריות של לימודי אדריכלות, מולהבות מדברים "ייחודיים" (מתל"ציות בלע"ז), וללא כל נסיון פרקטי.
אני מכירה כמה אנשים אשר בניגוד להמלצת אדריכלים מנוסים, התפתו בזמנו לקירות מעוגלים ואלכסוניים כי זה היה נראה להם מאד "מעוצב" ו"מתקדם" ואין לי מילה אחרת חוץ מאשר שהם "מקללים" את הרגע שהם עשו את זה.
התכנון בהחלט נראה שיכול להיעזר ביד מנוסה.
יש הרבה דוגמאות, מעבר לקירות האלכסוניים.
לדוגמא, המיקום של דלת שירותי האורחים בדיוק מול דלת הכניסה. זה כמעט בגדר "אסון תכנוני".
ביקשת את עזרת האנשים פה והם באמת בטוב לב נותנים לך מנסיונם.
מתוך שאנשים פה "חסים על ממונם של ישראל" אני ממליצה לך מאד מאד מאד מאד להיות קשובה לנסיון שלהם.
שיפוץ כולל עולה היום קרוב למליון ש"ח. וזה "בלי חרטות" להרבה מאד שנים.
@ilan p מציע לך דברים כדי למנוע ממך עוגמת נפש מתמשכת.
גישה לא מכבדת לאנשים שבשמחה נותנים לך מזמנם.נראה שכמה אנשים נעלבו פה שלא לקחתי את הרעיונות שלהם![]()
אני בטוחה שקראת אותה בנעימה הלא נכונה.גישה לא מכבדת לאנשים שבשמחה נותנים לך מזמנם.
מתנצלת.גישה לא מכבדת לאנשים שבשמחה נותנים לך מזמנם.
האנשים שענו לך, ובמיוחד @ilan p שטרח להכין לך שרטוט, לא עשה את זה אלא כדי לעזור ולא כמו שכתבת (שוב, בצורה ממש לא מכבדת):
"לא אשלם כרגע למעצבת נוספת, גם אם נראה לה שיש בידה לפתור לי את כל הבעיות והרצונות הנוספים"
ואם יורשה לי להעיר, גם בשימוש באימוג'ים נראה לי כדאי לשקול את המקום והזמן המתאימים.
מאחלת הרבה הצלחה
למען הסר ספק --לא התכוונתי ולא חשבתי לרגע לדרוש תשלום --פשוט ראיתי בתכנון המקורי כמה חסרונות ובמקום הסברים ודיבורים העלתי שרטוט עם רעיון שנראה לי נכון -- כמו שכבר עשיתי עשרות פעמים בפורום המחכים הזההאנשים שענו לך, ובמיוחד @ilan p שטרח להכין לך שרטוט, לא עשה את זה אלא כדי לעזור ולא כמו שכתבת (שוב, בצורה ממש לא מכבדת):
"לא אשלם כרגע למעצבת נוספת, גם אם נראה לה שיש בידה לפתור לי את כל הבעיות והרצונות הנוספים"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים