תוכנית בת מצווה לאירוע ביתי

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית חמודה שאני משכירה במחיר גמ"ח 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
מוכרת תכנית בהפעלה עצמית
אפשר לפנות אליי באישי

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ממישהי שעשתה משהו שממש התלהבתי
היא קנתה 12 מתנות לבת המצוה כמו: סידור תהילים, נעליים, ספר קריאה, לפי הצרכים של הילדה, וחיברה על זה ברכות שהן היו יותר חידות.
חילקה את האורחות ל2 קבוצות וזו היתה תחרות שהן היו אמורות לנחש לפי הברכה מה מכילה המתנה {היא עטפה את המתנות לאו דווקא לפי גודל המתנה, למשל את זוג הנעליים בקרטון גדול מאד, כך לא יכלו לנחש...
ממש אהבתי.
מישהי שאלה לגבי השם תהילה אפשר לקשר לתהילים, אני עשיתי בת מצוה לקרובת משפחה שלי שקוראים לה שירה, אז בנושא השירים וקישרנו את זה גם לתהילים, עשינו חידון על המסך היה רשום פרק ופסוק ומי שמצאה הראשונה {תוך 12 שניות} היתה צריכה להתחיל לשיר... ככה זה גם היתה תוכנית שירה {יש המון שירים מהתהילים}...
ואח"כ כל אחת קיבלה ערכת עיצוב עם ספר תהילים {שעלה 5 ש"ח} וישבנו לעצב אותו עם טפט ומדבקות יהלומים, וכמובן מדבקה שהיה כתוב עליה מזכרת מהבת מצוה של...- אז זו היתה גם ההפעלה היצירתית, כולם ממש התלהבו מזה אפילו הסבתות. ובסוף היתה כמובן הרקדה.
הרבה מזל טוב

• הוסף לסימניות
אפשר גם פרטים על התוכנית?
ik171713 ג'ימייל..... תודה.

• הוסף לסימניות
תכנית מושקעת וחווייתית מאד לכל הגילאים. מתאימה ל-40 משתתפות

696175 ג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה