תוכנית דירה ומטבח

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
נודה מאד לכל רעיון לשיפור תוכנית דירה ומטבח.
מדובר בדירת קבלן (עם תוכנית אדריכלית גרועה ממש!),
שמיועדת למבוגרים שמתגוררים בבית, וילדים נשואים/ נכדים שמגיעים רק להתארח.

תוכנית נוכחית (עם שרטוטי שבירה בצהוב):
1742964428718.png

תוכנית מוצעת:

1742964287977.png

ותוכנית מטבח בתלת מימד:

1742964579426.png

כמובן לקחנו מעצבת טובה ומנוסה, רק עדיין לא ישבנו על תוכנית סופית,
ונשמח מאד לכל רעיון/ תובנה/ הארה, בפרט בנוגע למטבח (מדובר באשה שהמטבח הוא הבית שלה...).
תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין:
הדירה כבר בנויה (נקנתה יד שניה), אבל עדיין לא גרו בה.

• הוסף לסימניות
מה זה ה41 ס"מ מאחרי המקרר?
גם בצד החלבי וגם בצד הבשרי הייתי מזיזה את הכיור ימינה ליצירת משטח עבודה גדול יותר

• הוסף לסימניות
מה זה ה41 ס"מ מאחרי המקרר?
שאלה טובה...
כנראה כך בנוי הקיר
נראה לי שזה סוג של נישה שהמקרר יכנס אליה

אולי כדאי למקם את המקרר במקום אחר ולנצל יותר טוב את העומק הנוסף הזה?

אני לא זכרתי אותו מהביקורים בדירה, אבל לפי התוכניות הוא קיים...

• הוסף לסימניות
שאלה טובה...
כנראה כך בנוי הקיר
נראה לי שזה סוג של נישה שהמקרר יכנס אליה

אולי כדאי למקם את המקרר במקום אחר ולנצל יותר טוב את העומק הנוסף הזה?

אני לא זכרתי אותו מהביקורים בדירה, אבל לפי התוכניות הוא קיים...
ברור שכך בנוי הקיר :) רק שלא נכון לתת מידה 115 . צריך לוודא שהנישה תואמת לגודל המקרר שאתם מעונינים בו.
והס"מ שיורדים מה 115 -תחשבו עם המעצבת איך לנצל אותם הכי טוב שאפשר

• הוסף לסימניות
מפריע לי החוסר פרופורציה ביחידת הורים. חדר הרחצה גדול מאד יחסית לחדר שינה שהוא קטן.
ולמה לא מסומן ריהוט של חדר שינה?
הייתי מגדילה את החדר הזה על חשבון הסלון.
ואם יש צורך בפינת עבודה אפשר להקטין את חדר הרחצה ולהוסיף פינת עבודה.
WhatsApp Image 2025-03-26 at 10.42.54.jpeg

• הוסף לסימניות
1)זה נראה שחדר השינה מיועד לאדם אחד.האם הבנתי נכון?
2)אם מתארחים גם תינוקות וילדים צריך לחשוב על פתרון רחצה עבורם. מקלחת זו אופציה גרועה. או אמבטיה קטנה או כיור גדול לרחצת תינוקות.

• הוסף לסימניות
1)זה נראה שחדר השינה מיועד לאדם אחד.האם הבנתי נכון?
2)אם מתארחים גם תינוקות וילדים צריך לחשוב על פתרון רחצה עבורם. מקלחת זו אופציה גרועה. או אמבטיה קטנה או כיור גדול לרחצת תינוקות.
1) נכון
זו גם התשובה למגיבה הקודמת

2) לא מתארחים הרבה
חשבנו לעשות כיור לרחצת תינוקות, וכסא במקלחון עבור ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיונות איך לנצל בצורה הכי טובה את שטח המטבח?

• הוסף לסימניות
1)המטבח מרווח מאד עם כמות יפה של ארונות ,מתוכנן טוב.
אפשר להפנות את החזית של התנור הבשרי לכיוון משטח העבודה הבשרי.
2)לא הייתי מעבה קיר אלא שמה שם כיור נט"י כשהחזית שלו מול המטבח. לא חושבת שנעים ליטול ידים אחרי שרותים לעיני כל הסועדים בשולחן בסלון.
3)הארון מצעים ומגבות - פצצה! הלוואי עלי! רק הייתי מגדילה ל40 ס"מ עומק להקל על הקיפול
4)אם מתארחים גם באמצע השבוע ולא רק שבת, קצת מפריע לי שרותים יחיד (וחדר רחצה) שהוא בתוך חדר כביסה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולן עצה דחופה
יש בבית אמבטיה של מטר עשרים .
מתלבטת האם ביחידה של החדר שינה שהיא גם שרותים אורחים לכאורה לעשות אמבטיה או תוש אשמח לעצתכןןן
ההתלבטות כי השטח קטן מאוד האם אמבטיה של מטר וחמישה נותנת לי משהו?
לעומת טוש?

• הוסף לסימניות
וכן איפה מומלץ לקנות חדר שינה ש לי חדר שינה פיצי ואני צריכה מיטות קלות וגמישות

• הוסף לסימניות
1)המטבח מרווח מאד עם כמות יפה של ארונות ,מתוכנן טוב.
אפשר להפנות את החזית של התנור הבשרי לכיוון משטח העבודה הבשרי.
2)לא הייתי מעבה קיר אלא שמה שם כיור נט"י כשהחזית שלו מול המטבח. לא חושבת שנעים ליטול ידים אחרי שרותים לעיני כל הסועדים בשולחן בסלון.
3)הארון מצעים ומגבות - פצצה! הלוואי עלי! רק הייתי מגדילה ל40 ס"מ עומק להקל על הקיפול
4)אם מתארחים גם באמצע השבוע ולא רק שבת, קצת מפריע לי שרותים יחיד (וחדר רחצה) שהוא בתוך חדר כביסה.
תודה רבה!
באמת מגיעים בעיקר לשבתות
ממש תודה על כל העצות!
מסייע ומועיל מאד

• הוסף לסימניות
ממליצה על הוצאת הכיור מחוץ לחדר הרחצה יותר מהודר מבחינת נטילת ידיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה