דיאטה תוכנית הרבלייף להרזייה, מה אומרים?

• הוסף לסימניות
תוכנית הרבלייף להרזייה, מה אומרים?
האם זה באמת עובד? והתוצאות נשמרות?

• הוסף לסימניות
מכיר כמה שהצליחו מהמשפחה הקרובה - ונכון לעכשיו - סביבות חצי שנה לאחר שגמרו עם זה - עדיין משמרים את התוצאה.

• הוסף לסימניות
זה תהליך מסוכן?
ותוך כמה זמן תוצאות?

• הוסף לסימניות
יש כאלו שטענו באיזה אשכול כאן שזה מסוכן,
מהבירור שאני ערכתי (כולל כמה רופאי משפחה ודיאטניות) - לא ידוע על שום סיכון,
(הדיאטניות לא המליצו ע''ז - כי לדעתם - כל דיאטה שאיננה נקראת הדיאטה הים תיכונית היא לא מומלצת.... - אבל אין בעיה בריאותית לשיטתם),

מבחינת תוצאות:
תלוי מה המשקל והגיל שלכם - ובעיקר מה רמת הציות שלכם....,
בעיקרון - זה סביבות קילו וחצי לשבוע בהתחלה (משקל מעל מאה) - ואח''כ 700 עד קילו לשבוע

• הוסף לסימניות
הסייעת שלי בגן עשתה את התוכנית וירדה 2 קד בחצי שנה
מכירה אמא מהגן שעשתה וירדה 8 קג בשלושה חודשים אבל אחכ העלתה הכל :(

• הוסף לסימניות
אז זהו זה הבעיה
שאם מעלים הכל חזרה
אני ראיתי שהתוכנית שכוללת שייקים אלוורות וכל מיני דברים
ב2500 וזה סכום סכום...

• הוסף לסימניות
משתפת מּנסיון אישי שלי-
הצטרפתי לתוכנית שמשלבת מוצרי הרבלייף: (מידיעה- יש המון שיטות וקבוצות שמשלבות את המוצרים בתזונה, הרעיון העיקרי בתוכנית שהייתי הוא לאכול בכל ארוחה יותר חלבון מפחמימות.. )
פעמיים ביום שייק מאבקת חלבון כארוחה,
במהלך היום שותים (בנוסף למים)- משקה אלוורה, תה וסיבים תזונתיים שמכינים מהם קוקטייל (טעים!)
כמובן שבשילוב ספורט קבוע, ושמירה על ארוחות מאוזנות ומסודרות...

אני התחלתי את התוכנית לפני כ3 שנים (88 ק’’ג), תוך חצי שנה ירדתי 15 ק’’ג!
ואז ב’’ה הריון (לא ראשון)- לידה- הנקה קצת ויצאתי מאיזון...
עכשיו, שנה וחצי אחרי הלידה, סה’’כ עליה של 10 ק’’ג, במהלך התקופה הזו עדיין שתיתי שייקים (פעם ביום קבוע) אבל לא הייתי מדויקת בתפריט ובלי ספורט.
מקווה מאד שאצליח לחזור למסלול, לי המוצרים עזרו מאד!!

נ.ב.
בעקבות ההצלחה שלי הצטרפו לתוכנית אמא שלי, חמותי וגיסתי. חמותי וגיסתי גם ראו שינוי בקצב מהיר, אמא שלי פחות אבל גם ירדה יפה בליעה’’ר.

נ.ב. 2
במהלך החצי שנה הראשונה בתוכנית בעלי במקביל עבר ניתוח בריאטרי, בזמן שהוא ’’סבל’’ וויתר על שתיה מוגזת, צמצם כמויות אוכל וכו’ אני אכלתי חופשי, כמובן מאוזן ולפי ’’הכללים’’ . כל אחד ומה שעוזר לו...

בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
אז את התוכנית הנ"ל הומלץ לי לעשות
ידוע אם משתנה המחיר ממשווק למשווק?

• הוסף לסימניות
אז את התוכנית הנ"ל הומלץ לי לעשות
ידוע אם משתנה המחיר ממשווק למשווק?
כשנרשמתי קיבלתי שם משתמש וססמא לאתר של הרבלייף
אני מזמינה בעצמי, עם ההזמנות דרגת ההנחה עולה
וככל שאת מצרפת לתוכנית עוד משתתפים תחתייך זה מזכה אותך בעוד הנחה

• הוסף לסימניות
אז דרך הרבליעף עצמם?
או מכאלה שעשו את התוכניות ונהיו משווקות
כי לי אמרו 2490 וזה הרבה ממש

• הוסף לסימניות
אז דרך הרבליעף עצמם?
או מכאלה שעשו את התוכניות ונהיו משווקות
כי לי אמרו 2490 וזה הרבה ממש
גם אני קניתי בפעם הראשונה חבילה גדולה שמכילה מוצרים ל3 חודשים
אבל עכשיו אני מזמינה כל חודש חודשיים לפי הצורך שלי

• הוסף לסימניות
אין קיצורי דרך בדיאטה צריך לרדת לאט על ידי תזונה נכונה וספורט (עדיף לדבר עם תזונאי) ובדרך כלל קיצורי דרך לירידה במשקל הם גם קיצורי דרך לעליה
לא מנסה לשכנע אף אחד
משתפת מהנסיון שלי
ואגב מדובר בשינוי אורח חיים ותזונה ולאו דווקא בדיאטה

• הוסף לסימניות
תוכנית הרבלייף להרזייה, מה אומרים?
האם זה באמת עובד? והתוצאות נשמרות?
אם תהיי בצום חצי שנה, תרדי במשקל? כן.
אם תאכלי מלפפונים חצי שנה, תרדי במשקל? כן.

העיקרון הוא פשוט: ישנם תוצרי ומצרכי מזון, שהגוף צורך, וכתוצאה מכך שהם בעלי קלוריות, אנחנו משמינים. ברגע שתוותרי עליהם, את תרדי. פשוט מאוד. השאלה היא אם תחזיקי מעמד... ועל זה התשובה על רוב ככל הדברים חד משמעי: לא.
אותו דבר הרבלייף. תמשיכי איתו כל חייך? אם התשובה היא כן, אז גם הדיאטה תשמר. אם לא, [ובוודאי שלא], אז גם המשקל יעלה בחזרה.

האופצייה היחידה לרזות היא ע"י תוכנית מזון מאוזנת, ובשעות טובות וכו'.
אם תשתי קולה זירו כל היום, גם תרדי. אבל זה לא יחזיק... כי אי אפשר לחיות מקולה זירו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דרך הרבלייף:

אח שלי הוריד תוך פחות משנה 48 ק"ג
כמובן שגם עם הרבה הרבה כח רצון ושמירה חזקה!
נכון לעכשיו (2 וחצי אחרי שסיים) הוא התחתן וכו' והעלה לא יותר מ15 ק"ג

אחותי ירדה ב4 חודשים 15 ק"ג, התחתנה והפסיקה עם זה ואז היריון וכו' והעלתה הכל כמובן

• הוסף לסימניות
אני ביררתי על זה והרבה אמרו לי שברגע שהם הפסיקו לשתות את השיקים הם עלו הכל בחזרה
מכירה כאלה שמתמידות הרבה שנים לשתות שייקים ואז נשמר
השאלה אם יש לך כסף לממן לך שייקים קבוע
לי דרך אחת המשווקות הציעו תוכנית ב 560 ש''ח לחודש

• הוסף לסימניות
אני ביררתי על זה והרבה אמרו לי שברגע שהם הפסיקו לשתות את השיקים הם עלו הכל בחזרה
מכירה כאלה שמתמידות הרבה שנים לשתות שייקים ואז נשמר
השאלה אם יש לך כסף לממן לך שייקים קבוע
לי דרך אחת המשווקות הציעו תוכנית ב 560 ש''ח לחודש
עד סוף החיים? זה לא אמור לעבוד ככה זה סתם סחיטה של האנשים יש דרכים יותר זולות (ואפשר לומר יותר אפקטיביות )לרדת במשקל (בלי שאחרי שאני מפסיק לשתות שייקים הכל עולה חזרה ) חוץ מזה שכבר אמרתי שעל ידי תזונה נכונה וספורט אפשר לרדת במשקל (אפילו יותר טוב) ואתה מרוויח גם בריאות וגם נראות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עד סוף החיים? זה לא אמור לעבוד ככה זה סתם סחיטה של האנשים יש דרכים יותר זולות (ואפשר לומר יותר אפקטיביות )לרדת במשקל (בלי שאחרי שאני מפסיק לשתות שייקים הכל עולה חזרה ) חוץ מזה שכבר אמרתי שעל ידי תזונה נכונה וספורט אפשר לרדת במשקל (אפילו יותר טוב) ואתה מרוויח גם בריאות וגם נראות
לא יודעת אם עד סוף החיים
אבל הקטע בשייק שזה אבקת חלבון שנותנת תחושת שובע בלי קלוריות
לכן יורדים מהר אבל מי שיפסיק ויאכל מלא ישמין
מי שיפסיק וישמור גם בלי הרבלייף מאמינה שהוא יצליח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....