- הוסף לסימניות
א. היא ביקשה משהו שלא מוזכרת בו הצניעות בריש גלי.חשוף מושך את העין
צנוע מושך את הלב
ב. שמת לב לתאריך???
א. היא ביקשה משהו שלא מוזכרת בו הצניעות בריש גלי.חשוף מושך את העין
צנוע מושך את הלב
מהמם!!!
יש מצב שאת שולחת לי למייל?
פשוט לא הכל הסתדר לי עם המנגינה...
(לעצמי, לא לשימוש כלשהו)
שלחתי לכן את הקליפ כי אני לא מוצאת את השיר שרק אני שרה בו..אשמח מאוד לקבל,תודה לך
וואו מושלםיש לי מילים לשיר שכתבתי על הקטע של הצניעות ממש יפים
אם את מעוניינת להשתמש בשמחה מצורף באשכול...
נראה לי אפילו יש לי הקלטה של זה...- שרק אני שרה
![]()
שיר - חנוק(כ)ה אבל שמחה
השנה כיתתי היתה צריכה להכין תוכנית לסמנריון מטעם התיכון.. וזה היה שבוע לפני חנוכה החלטנו ללכת על הענין של התקנון והצניעות שלמרות כל ההלכות והדרישות עדין אפשר לעשות זאת בשמחה ולזכות בעוד מצווה כתבתי על זה שיר במנגינה של עוקר הרים- שולי רנד אֲנִי לֹא בָּאתִי לְתִיכוֹן כְּדֵי לִמְרֹד...www.prog.co.il
אז גם את הזויה!אבל מה הקטע להקפיץ אשכול ישן?
אני עניתי לפותחת האשכול ולא למקפיצה...
מה הבעיה?? כי אני צריכהאבל מה הקטע להקפיץ אשכול ישן?
אני עניתי לפותחת האשכול ולא למקפיצה...
תקראי בבקשה את חוקי הפורום.מה הבעיה?? כי אני צריכה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים