עזרה תוכנית לבת מצוה

• הוסף לסימניות
אני עומדת לפני מסיבת בת מצוה לבת שלי
הילדה נולדה פגית ממש קטנה ואצלי זה כביכול מסיבת הודיה
ומעוניינת בתוכנית מעניינת גם לבנות וגם לנשים
אשמח לשמוע רעיונות ממסיבות שהשתתפתן ונהנתן במיוחד

• הוסף לסימניות
הילדה היא כוכבת הערב!
מה עם שיר מיוחד ומרגש שהיא תשיר מול כולן?
שיר בת מצווה יכול להתבצע כשיר כניסה/לריקוד/למצגת/לקליפ...
אם את מעוניינת, תוכלי לפנות אליי...

בשמחות!!

• הוסף לסימניות
האמת היא שקצת קשה לי להתחבר לטרנד הזה שלוקחים ילדת בת מצוה לשיר בחוצות ומסריטים אותה, נראה לי הפוך מכל כבודה בת מלך פנימה וצניעות...

• הוסף לסימניות
בדיוק עשינו עכשיו בת מצווה, בהשראת תוכנית שהכינה מירלה (מטיפצילום) הכנו חידון, הסרטנו את בת המצווה בכל מיני סיטואציות של שאלות הלכתיות, כמו - היא מכינה עוגה והכניסה ביצה מבלי לבדוק, מה עליה לעשות עם הבצק?
החידון היה כמו תוכנית של קליקרים (אבל נעזרנו בטכנולוגיה אחרת)
היה מוצלח מאד
בעלי ישב עם מורה הוראה על השאלות והתשובות כדי שיהיו מדויקות

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט מה עשיתם במקום קליקרים?
זה רלוונטי מאד עבורי

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לפירוט
ולא אכפת לי לקבל את השאלות

• הוסף לסימניות
במקום קליקרים השתמשתי באתר בשם kahoot, מתאים לחידונים מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
בעצם לא רציתי להסיט את האשכול.....

• הוסף לסימניות
כיוון יפה מאוד
נקודה למחשבה.
רק מה לעשות והילדה מצפה למה שהיא רגילה לראות ולשמוע בין החברות והבנות דודות
לכן אני מחפשת סוג של תוכנית עניינית המתאימה ליום הגדול ולא שירה ומצגות

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית קליקרים על נשים גדולות בתנך.
מרהיבה מאתגרת ומהנה.
והילדה לוקחת בה חלק פעיל.

• הוסף לסימניות
בדיוק עשינו עכשיו בת מצווה, בהשראת תוכנית שהכינה מירלה (מטיפצילום) הכנו חידון, הסרטנו את בת המצווה בכל מיני סיטואציות של שאלות הלכתיות, כמו - היא מכינה עוגה והכניסה ביצה מבלי לבדוק, מה עליה לעשות עם הבצק?
החידון היה כמו תוכנית של קליקרים (אבל נעזרנו בטכנולוגיה אחרת)
היה מוצלח מאד
בעלי ישב עם מורה הוראה על השאלות והתשובות כדי שיהיו מדויקות
שרי, איך היה? מזהה אותי?;)

• הוסף לסימניות
kahoot זה אתר למורים בעיקר שמאפשר ליצור שאלונים אינטראקטיביים
התלמידים (או במקרה שלנו - חילקנו את האורחות לקבוצות ולכל קבוצה נתנו מחשב נייד)
מתחברים כולם אל המשחק, נרשמים בשם שלהם
רואים את החידון על מסך אחד ועל המחשב שברשותם מופיעים בכל פעם ארבעה כפתורים - לענות תשובות לפי השאלה
ממש דומה לקליקרים רק עם מחשבים

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל את השאלות ואם הסבר מה בדיוק היה.
זה יעזור לנו מאוד!
תודה

• הוסף לסימניות
נהנתי מאוד מהרעיון אשמח גם לקבל את השאלות הבת מצווה בשבוע הבא אז אשמח לקבל בהקדם
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה