תוכנית למסיבה לחברה לפני החתונה, שוואר או איך שתקראו לזה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיון למתנה לחברה מאורסת
לא משהו יקר
אלא יותר הרעיון

משהו לשים בחדר...

די דחוף לי
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיון למתנה לחברה מאורסת
לא משהו יקר
אלא יותר הרעיון

משהו לשים בחדר...

די דחוף לי
תודה רבה!!
אולי סוג של קופסא מתפוצצת??
עם תמונות שלכם בדפנות ומתנה קטנה בתוכו

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משהו ממש נחמד:
רשמנו כל מיני מקרים שקורים לנו ביומיום, עדיף מקרים לא נעימים, מצחיקים ומגניבים, שקשורים לכלה / אישה צעירה..
ואז כל אחת כותבת על פתק (בלי השם שלה..) את התגובה שהיא חושבת שהכלה תגיב,
אוספים את הכרטיסים, והכלה מקריאה אותם ובוחרת את התשובה שבאמת הכי מתאים לה.
כל אחת שרשמה משהו מתאים ואת הפתק שלה הכלה בחרה, מקבלת נקודה, והמנצחת היא מי שיש לה הכי הרבה נקודות. הנקודות יכולות להיות מטבעות שוקולד או מה שתרצו.
ואם מתאים אז אפשר להגיד שמי שיש לה הכי הרבה נקודות, היא הכי מכירה את הכלה..(שלא ייצור לחץ חברתי ואני יודעת מה..)
זה תוכנית אילתור, אבל היה פשוט כיףף!!!!
בהצלחה ומזל טוב!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משהו ממש נחמד:
רשמנו כל מיני מקרים שקורים לנו ביומיום, עדיף מקרים לא נעימים, מצחיקים ומגניבים, שקשורים לכלה / אישה צעירה..
ואז כל אחת כותבת על פתק (בלי השם שלה..) את התגובה שהיא חושבת שהכלה תגיב,
אוספים את הכרטיסים, והכלה מקריאה אותם ובוחרת את התשובה שבאמת הכי מתאים לה.
כל אחת שרשמה משהו מתאים ואת הפתק שלה הכלה בחרה, מקבלת נקודה, והמנצחת היא מי שיש לה הכי הרבה נקודות. הנקודות יכולות להיות מטבעות שוקולד או מה שתרצו.
ואם מתאים אז אפשר להגיד שמי שיש לה הכי הרבה נקודות, היא הכי מכירה את הכלה..(שלא ייצור לחץ חברתי ואני יודעת מה..)
זה תוכנית אילתור, אבל היה פשוט כיףף!!!!
בהצלחה ומזל טוב!!!!!!!!
יש לכן את המקרים כתובים??

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשאלות טריוויה רעיונות

• הוסף לסימניות
יש לי משחק מגניב שלא עשינו אותו לשוואר, אבל הוא מתאים ממש...
לוקחים קערה עם קרח, מוסיפים לה מעט מים כדי שזה יהיה ממש קר,
ואז נותנים לכל אחת לקחת 6-20 קליקים/ שקדי מרק...
ואז כל את אומרת מה המספר שהיא לקחה.
לא מספרים להם מה התוכנית...
ואז הראשונה בתור מגיעה ליד הקערה עם הקרח והיא צריכה להכניס את היד לבפנים ונותנים לה משימה, נגיד- תתני תכונות טובות על הכלה, או לאן החתן והכלה יצאו לפגישות עד עכשיו... והיא צריכה להגיד כמספר הקליקים שהיא לקחה בתחילת המשימה...
זה קר ומצחיק....
מקפיצה
אשמח לכל המשימות שנתתם
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה