פורים תוכנית למסיבת פורים דחוףףףףףף לכיתה ח

• הוסף לסימניות
חייבת בדחיפות תוכנית מקפיצה לכיתה ח למסיבת פורים
נ.ב אליש פתחת נושא על משפטים מביכים לתוכנית, אפשר לדעת מה היה התוכנית?

• הוסף לסימניות
צריך משהו כמו 30 בלונים( כמספר התלמידות)
בתוך כל בלון להכניס פתק עם תמונה של רעשן/ ליצן/ מסיכה/ דמי פורים.

כל בת מפוצצת בתורה בלון :
אם יצא לה-
תמונה של רעשן- מסר שהייתי רוצה לחלוק עם העולם
ליצן- משהו מצחיק שקרה לי
מסיכה- משהו שלא ידעתם עליי
דמי פורים- אם הייתי זוכה בסכום כסף למי הייתי נותנת אותו
בהצלחה!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון מאיזה תוכנית לעשות עם המון משפטים מביכים \לדוגמה את נכנסת לבית של המלאכים בשלום קולני ומגלה שנכנסת לבית של השכנים

• הוסף לסימניות
הקפצה. יש רעיונות נוספים?

• הוסף לסימניות
אני גם זקוקה לרעיונות או חומרים לתוכנית באורך כשעה,
הנושא הכיתתי זה בנושא העלייה לסמינר, ש"ח מ"ט- שלום ח' מחר ט', הכיתה מעוצבת וערוכה בהתאמה, ואני צריכה תוכנית עם זיקה כלשהיא לנושא פורים, סמינר, סיום בית ספר... אפילו ב'דבק מדריכות', כל מי שתוכל להחכים אותי אודה לה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה