תוכנית לערב נשים יוקרתית

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרכתכם:
אני צריכה להעביר תוכנית מושקעת לקראת פורים לקבוצת נשים "אלגנטיות".
חשבתי לערוך להן מצגת שאלון אמריקאי עם פנסי אצבע.
ראיתי פה את טבלת השאלות של "להכנס לנעליים של השני" (צירפתי אותו שוב)
ואז תשובה ראשונה מדליקים פנס אדום, תשובה שנייה מדליקים פנס כחול ותשובה שלישית מדליקים פנס ירוק. (חושך באולם)
ואז איך להמשיך?
איך גומרים את השאלון? מה אומרים? מה יוצא מזה?
מה הקשר לנעלים של השני?

ואז איך ממשיכים בתוכנית? או שיש לכן רעיון נוסף\ שונה\ מוצלח יותר?
היות וזה לפני פורים- אולי השתתפתן פעם בתוכנית פורימית לנשים שהייתה מהנה?
תודה ראש על העזרה...

קבצים מצורפים

• רשימת שאלות להכנס לנעליים של השני_2.doc
    KB 65.5 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
יש היום אפשרות לשכור קליקרים, שרואים בדיוק מי ענתה ראשונה, או כמה אחוזים מהקהל בחרו כך וכך וכו'. זה יותר אטרקטיבי מפנסים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן, רק פנס עולה שקל וקליקרים בהשכרה עולים 12-15 שקל.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של הפנסים, רק שימי לב שאם יהיה חושך באולם, איך יקראו את השאלות והתשובות?
בקשר לאיך אפשר לפתח את זה, אני עשיתי את זה והיה לי המשך נחמד לזה. אם תרצי לשמוע, תכתבי.
אני די עמוסה היום אז לא אתפנה לפרט, יחד עם זאת, אם זה חשוב לך, אשתדל כמה שיותר בהקדם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את השאלון על המסך , א.ב.ג.ד.
והנשים עם הפנסים מצביעות על התשובה שנראית להם.

• הוסף לסימניות
אכן אני עושה שאלון על המסך, כך שלא תהיה בעיית קריאה,
3012, אשמח לשמוע את ההמשך...

• הוסף לסימניות
השאלונים מסוג זה בדרך כלל לא עובדים פומבי...
הרעיון לחלק לזוגות, למשל זוגות של חברות טובות, שאמורות להכיר אחת את השנייה
שרה עונה על רבקה, רבקה עונה על שרה, אחר כך כל אחת עונה על עצמה ואז משווים את התשובות
זוג שהתשובות שלו הכי חפפו = סימן שהן הכי מכירות / מבינות אחת את השנייה
ואז מגיע להן הפרס
לא רואה איך זה הולך בפנסים וכו', דברים כאלה הולכים יותר על חידונים, ידע כללי וכד'

• הוסף לסימניות
עוד משהו יפה,
אבל מתאים יותר ל2- 3 תשובות לכל שאלה.

כותבים את השאלה על המסך,
ואח"כ מחלקים את המסך ל-2 או 3 צבעים כשבכל חלק כותבים תשובה אחרת לשאלה- חידון אמרקאי.
וכל משתתפת מחזיקה פנס לייזר ומקרינה לעבר החלק במסך שחושבת שזאת התשובה.או הצבע הירוק או האדום...
חוויתי ומהנה במיוחד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה