תודה..תוכנית מהממת
זה לא רק רעש, זה גם ריח ובלגןתודה..
זה בל כך מפריע הרעש ששוה לבנות קיר במיוחד בשביל זה?
מדובר בדירה שכבר מרוצפת ומסויידת
יש צדק בדברים אבל זה לא נכון באופן אבסולוטיזה לא רק רעש, זה גם ריח ובלגן
אני רואה שיש לך כבר דלת הזזה, לא?ככה זה נראה אצלי היום...
אין לי מושג מי עיצב את הדבר ה"גאוני" הזה,
כל פעם שהמכונה סוחטת הסירים רועדים
אבל בסוף מתרגלים לכל דבר, והיום זה בכלל לא מפריע לי
צפה בקובץ המצורף 914342צפה בקובץ המצורף 914342צפה בקובץ המצורף 914342
חסר המידות, אבל הכיריים לא מדי רחוק מהכיור,המרחק בין המקרר לכיירים גדול מידי
המרחק בין הכיור הבשרי לכיריים גדול מידי.
השיש החלבי מצומצם מידי - כי אי אפשר לעמוד 2 אנשים אחד בכיור והשני בשיש
קחי את הכיורים קצת שמאלה.
קחי את הכיירים קצת ימינה (מקסימום מרחק בין כיור לכיריים 1.20-1.30
תוכלי להצמיד לארון שרות - ארון למיקסר על השיש (או להשתמש בחלק האמצעי שבו - שיפתח מכיוון השיש)
וואו תודה!- ארון למיקסר על השיש (או להשתמש בחלק האמצעי שבו - שיפתח מכיוון השיש)
נראה לי התכוונת לאנגליה שם מאוד מקובל לשלב את מכונת הכביסה זה ממש חלק מהמטבח כמו מקרר ותנור, בארהב לא ראיתי אף פעם מכונת כביסה במטבח גם לא בבתים קטנים יותריש צדק בדברים אבל זה לא נכון באופן אבסולוטי
מנסיון הופתעתי שארון טוב יכול לסנן רעשים ולאחסן את הכביסה בצורה די נחמדה.
בארה"ב זה די מקובל וגם הגיוני לשלב כביסה תוך כדי הבישול בלי לרוץ לקצה השני של הבית
התכנון הוא שהדלפק יהיה משיש, ואז יהיה לי משטח עבודה חלבי.תני בצד החלבי קצת שיש (להזיז את הכיורים שמאלה)
אמור להיות שם 60 ס"מ.כל כוס קפה תרוצי לדלפק??
זה משהו שעשיתי לבד לפי הזיכרון...זה לא נראה כך בתכנית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים