תוכנית מטבח- ממש אשמח לחוו"ד מה עדיף על מה

• הוסף לסימניות
דירה חדשה, מטבח חדש ולא יודעת מה לעשות :(
אני ממש מתלבטת וחייבת להחליט עד מחר
יש לי שלוש אופציות,

תוכנית 7- הכניסה לדירה נהיית ממש צרה כדי להכניס את המקפיא, (זה רעיון שלי התוספת הזו, בעקרון התוכנית הזו היא בלי מקום למקפיא)

תוכנית 8, אין מקום למדיח כלים, התכנון הוא לפרוץ את החלון למסתור לדלת ושם להכניס מקפיא, פח, מגבים וכו'

תוכנית 1- יש מקפיא אבל הפינת אוכל די צפופה

מה עדיף? אני ממש אשמח לכל חוו"ד
תודה!

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    2.JPG
    KB 69.9 · צפיות: 18
  • לכידה.JPG
    KB 87.9 · צפיות: 0
  • 3.JPG
    3.JPG
    KB 41.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תוכנית 7 לא כ"כ רלוונטית, יש לך שם 182 ס"מ, המקרר יקח לך עם הקיר מאחוריו 100 ס"מ, נשאר לך כניסה של 82 ס"מ :(
אלא אם תוותרי על הכיור בכניסה ותזיזי מעט את הדלת..

למה לא תלכי על תוכנית 8? במבט ממש שטחי , נראית לי יותר לענין...

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? את הקיר של האמבטיה אני אכניס פנימה ואז יכנסו בקו ישר המקפיא והמקרר.
עדיין תוכנית 8 עדיפה?

קבצים מצורפים

• 4.JPG
    KB 80 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מה מידות האמבטיה? כמה תכניסי?

• הוסף לסימניות
האמבטיה גדולה, אני אכניס 10 ס"מ

• הוסף לסימניות
מה כבר תרוויחי ב10 ס"מ?
זה בניה חדשה? כי לא בטוח ששווה את הבלאגן..

• הוסף לסימניות
זו בניה חדשה כך שלא עולה לי להזיז ואני ארויח קו ישיר לשיש-ארונות-מקרר-מקפיא

בכל אופן תודה, כבר סגרתי את התוכנית

• הוסף לסימניות
ולמה לא ליהנות מהמסתור גם כן??
אפילו לצאת אליו מהשירותים ולעשות שם מרפסת שירות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה