עזרה תוכנית מקורית לערב לביבות למשפחה -בערך 50 אנשים

• הוסף לסימניות
מחפשת תוכנית חדשה שתתאים למבוגרים, שיהיה מצחיק ,מעניין ויקליל את האוירה!
עברתי על מלא רעיונות ולא מצאתי משהו מתאים,
כל המשפחות הגדולות, מה עשיתם שנה שעברה?????
אשמח לכל רעיון, גם בתשלום סמלי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היי
אשמח גם,
ויש לנו תקציב ממש יפה
משהו שמתאים לגברים ולנשים
אשמח לקבל רעיונות!

• הוסף לסימניות
היי
אשמח גם,
ויש לנו תקציב ממש יפה
משהו שמתאים לגברים ולנשים
אשמח לקבל רעיונות!
היי
אם יש לך תקציב הייתי ממליצה לך על איראניום את יכולה לחפש מידע כאן בפרוג,
זו תוכנית ממש יפה ומענינת (בעלי לקח את זה לקבוצה של אברכים ומאוד נהנו)
וגם הבנתי שהוסיפו בזה עוד חלק חדש שלא ראיתי (אני ראיתי את זה בחופש, בהשתלמויות)
בקיצור, אני ממליצה מאוד!

• הוסף לסימניות
יש משהו?
אשמח לרעיונות!!
אני אתן גם רעיון ששמעתי כל אחד מקבל דף שבראשו כתוב- הרגע הזה ש... וכותב סצנות מצחיקות מהמשפחה
אח”כ מקריאים את זה.. אין לתאר איזה צחוקים הלך במשפחה ...
הרבה ששמעתי שעשו את זה נהנו אשש

• הוסף לסימניות
אולי להזמין כמה משחקי WII מאוד מהנה !!
מגיל 100 פחות מומלץ ... :cautious:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה