?משקפי 360 מטורף
לא דווקא... אבל משחקים שמתאימים לשחק ב12 אנשים...משחקים דווקא על המשפחה?
מה זה?משקפי 360 מטורף 055672263
trix.amoked.com
אנחנו עושים את זה כבר באחד הלילותקליקרים
טריקס – משחקי קליקרים רבי משתתפים
trix.amoked.com
הייתי שמחה ליותר פירוט אם זה אפשר ?להכין 3 קבוצות פתקים עם מספרים.
הקבוצה הראשונה תהיה מספר חד ספרתי, שהוא מבטא את הדור הראשון במשפחה, סבא וסבתא- 1 ו 1*. הכוכבית זה סבתא
קבוצה שניה דו ספרתי, מבטא את הדור השני במשפחה, לפי המיקום במשפחה.
11- זה אומר הבן הראשון של אבא ( 1 זה אבא ו 1 זה הבן) 15- זה אומר הילד החמישי במשפחה וכו
קבוצה שלישית זה מספר תלת ספרתי שמבטא את הנכדים.
137- הבן השביעי של הילד השלישי במשפחה
123- הילד השלישי של הילד השני במשפחה.
לערבב את כל הקבוצות יחד.
כל פעם מוציאים 2 פתקים וצריך למצוא את הקשר ביניהם.
מאוד נחמד
מקוה שהובנתי
יש לך דוגמא לחדר בריחה? להפנות אותי לרעיונות? אהבתי את הרעיון ואין לי מושג מאיפה להתחיל........דורש הכנה...
חדר בריחה מפעיל את כולם ומהנה עדיף משימות שקשורות לאיחוד ומשפחה כמו למשל על הכנת סלט יחד... הרכבת פאזל ומאחוריו תמונה משפחתית
תראו כאן:יש לך דוגמא לחדר בריחה? להפנות אותי לרעיונות? אהבתי את הרעיון ואין לי מושג מאיפה להתחיל........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים