תוכנית פרזנטציה

• הוסף לסימניות
מאיפה אני יכולה להוריד תמונות של רהיטים לתוכנית פרזנטציה בפוטושופ? (עד עכשיו עשיתי בסקצאפ+ויריי וזה פחות מוצלח...)

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת, בויריי זה הרבה זמן...
פרזנטציה.png

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי שיוצא לי מאדדדדד חשוך.
איך השמדת תצל?
11.png

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תכבי את השמש של סקצאפ וכמובן תכבי בshadows את הצל.
את יכולה להוסיף ברינדור מלמעלה משטח תאורה דו צדדי שיאיר לך את המבט כמו שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תכבי את השמש של סקצאפ וכמובן תכבי בshadows את הצל.
את יכולה להוסיף ברינדור מלמעלה משטח תאורה דו צדדי שיאיר לך את המבט כמו שאת רוצה.
תמיד אני מכבה תשמש ומשתמשת בדום לייט.
אבל גם זה לא יצא לי טוב:
9.png

באיזה תאורה את משתמשת?

• הוסף לסימניות
יש שם המון תאורות של הפרויקט.
הכל דולק ;)

• הוסף לסימניות
עשית חתך בגובה 1.60?
כי לא רואים חלונות ודלתות.

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי זה הצל. אני לא מצליחה לסדר אותו.
בהדמיות רגילות אין לי בעיה. תמיד הצלחתי לסדר אותו. והשתמשתי בדום לייט. בתוספת תאורה מלאכותית לפי מה שאני רוצה.
ברגע ששיטחתי את התוכנית לא הצלחתי להסתדר עם הצל...

• הוסף לסימניות
עשית חתך בגובה 1.60?
כי לא רואים חלונות ודלתות.
לא עשיתי חתך. בניתי את זה כתוכנית פרזנטציה. לכן לא שמתי תקרה ולא העלתי את הקירות מידי גבוה...

• הוסף לסימניות
מחפשת בלוקים באוטוקד שמתאימים לתוכנית פרזנטציה (צבעוניים)
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה