עזרה תוכנית קטנה ונחמדה לבת מצווה

• הוסף לסימניות
יש תוכנית חמודה לבת מצוה, לתת לכל משתתפת בר-בצק או קליי
והיא צריכה ליצור צורה שמאפיינת את בת המצוה.

• הוסף לסימניות
שאפו!
לשחק בקוביה הונגרית- נמצאת על ראש המיטה

זה רעיון של אידישעקאפ.
תמונה של החדר ושתולים בו חפצים כתשובות לשאלות על הילדה

השאלות:
צפה בקובץ המצורף 1984605

זה היה חלק מתוכנית.
כל הרעיון של הבת מצוה היתה ייחודיות לש כל אחת.

מישהי (חבל שאיני זוכרת מי לתת לה את הקרדיט) הכינה תוכנית כיתתית של אבקות לבנות (מוכר, נכון?)
אז זה היה חלק א'- ייחודיות של כל אחת בעולם
חלק ב'- ייחודיות של כל משתתפת. מראש הכנו שקית לכל אחת עם מס' עדשים (מיקומה במשפחה) חפץ בהכל בשקל (שמתחיל באות הראשונה של שמה) וגרף של מספר הטלפון שלה.
חלק ג'- ייחודיות של כלת השמחה.

הכל ביחד לקח כ20 דק'.
קצר. קולע וחמוד. היה שת"פ מלא.
אפשר לראות את תמונת החדר?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-10-29 002202.png
    צילום מסך 2025-10-29 002202.png
    KB 760.9 · צפיות: 194
  • הוסף לסימניות
היי, אני מחפשת דחוף תוכנית לבת מצוה קצרה שיוצאים ממנה עם מזכרת יפה או שמלמדת משהו, נגיד פרלינים אבל זה לוקח שעתיים-ארוך מידי. אשמח מאוד לרעיונות!!!! חסד גדול (בדקתי הרבה באשכולות וטרם מצאתי את שאהבה נפשי....)

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שהילדה לא רוצה תוכנית מסך, לא חידונים בשום צורה. משהו יצירתי עדיף שיכלול מזכרת/משהו חדש ללמוד ולא רק משחק
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לשמוע
שכחתי לציין שהילדה לא רוצה תוכנית מסך, לא חידונים בשום צורה. משהו יצירתי עדיף שיכלול מזכרת/משהו חדש ללמוד ולא רק משחק
תודה!
שתי תכניות לבת מצווה מקוריות , יצירתיות וחדשניות. (עם אפשרות ללא מסך) פרטים במייל 696175 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
מחפשת תוכנית קצרה ונחמדה שתפרגן לכלת בת המצווה. או לפחות תיהיה סביבה.
משהו קליל ונחמד שאפשר להכין לבד. למשפחה יחסית גדולה. (חשבתי על משהו בסגנון המשחק לינק(
אשמח לעזרה.
את יכולה לעשות צביעה על כוס מזכוכית, זה מאוד הולך היום, יש לנו הגרלה על 20 ערכות בחינם לנרשמים בלינק פה

• הוסף לסימניות
יש אפשרת שאת שולחת לי את הקבצים שקשורים לתכנית בשביל לראות את הרעיון? y0583238378שטרודל...

• הוסף לסימניות
אפשר שאלות על כלת בת המצוה ולסמן על ופל בלגי כבינגו
אפשר שאלות עם תמונה של החדר שלה בסגנון אידישע קאפ- (מניסיון היה מוצלח מאד!!!!)
ויש שאלות של מה מתאים לי. מישהי העלתה כאן רשימת משפטים.
מסמנים את המשפטים שהכי מתאימים לכלת בת המצוה.ואחר כך משוים למה שהת עצמה סימנה לעצמה.
(גם זה היה ממש מוצלח, גרף שאגות וצחוקים)
מצ"ב.
אשמח לקבל את הרשימת משפטים (שאלות מה מתאים לי)
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר שאלות על כלת בת המצוה ולסמן על ופל בלגי כבינגו
אפשר שאלות עם תמונה של החדר שלה בסגנון אידישע קאפ- (מניסיון היה מוצלח מאד!!!!)
ויש שאלות של מה מתאים לי. מישהי העלתה כאן רשימת משפטים.
מסמנים את המשפטים שהכי מתאימים לכלת בת המצוה.ואחר כך משוים למה שהת עצמה סימנה לעצמה.
(גם זה היה ממש מוצלח, גרף שאגות וצחוקים)
מצ"ב.
יש מצב להעלות שוב את הקובץ של האידישע קאפ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם
תודה רבה

יש מצב להעלות שוב את הקובץ של האידישע קאפ?
בהודעה #24 למעלה העליתי תמונה של החדר עם השאלות (קצת חתוך כי צינזרתי את הלוגו עם התמונה שלה)

אשמח לקבל את הרשימת משפטים (שאלות מה מתאים לי)
תודה
מצ"ב.

קבצים מצורפים

• Document (48) (1).pdf
    KB 20.4 · צפיות: 191
  • מתאים לי (1).pdf
    KB 248.6 · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
מה עושים עם המשפטים האלו?
אשמח לפירוט
כלמשתתפת מסמנת 6 משפטים משמתאימים לבת המצוה, במקביל בת המצוה עצמה מסמנת מה מתאים לה ואז עושים מן בחירות. מי שניחשה כמה שיותר משפטים נכונים מקבלת XYZ.

אבל אני מאמינה שיש עוד וראציות.

אנחנו עשינו כמו שכתבתי והיה חמוד ממש.

• הוסף לסימניות
יש תוכנית מדהימה של
פרטים ב 0527658767
כולל מסר עוצמתי
משחק קבוצתי
לא יקר בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה