- הוסף לסימניות
יש תוכנית חמודה לבת מצוה, לתת לכל משתתפת בר-בצק או קליי
והיא צריכה ליצור צורה שמאפיינת את בת המצוה.
והיא צריכה ליצור צורה שמאפיינת את בת המצוה.
הי אשמח לפרטים על התוכנית talidau גימייליש לי תוכנית חמודה ב100 ש"ח
אפשר לראות את תמונת החדר?שאפו!
לשחק בקוביה הונגרית- נמצאת על ראש המיטה
זה רעיון של אידישעקאפ.
תמונה של החדר ושתולים בו חפצים כתשובות לשאלות על הילדה
השאלות:
צפה בקובץ המצורף 1984605
זה היה חלק מתוכנית.
כל הרעיון של הבת מצוה היתה ייחודיות לש כל אחת.
מישהי (חבל שאיני זוכרת מי לתת לה את הקרדיט) הכינה תוכנית כיתתית של אבקות לבנות (מוכר, נכון?)
אז זה היה חלק א'- ייחודיות של כל אחת בעולם
חלק ב'- ייחודיות של כל משתתפת. מראש הכנו שקית לכל אחת עם מס' עדשים (מיקומה במשפחה) חפץ בהכל בשקל (שמתחיל באות הראשונה של שמה) וגרף של מספר הטלפון שלה.
חלק ג'- ייחודיות של כלת השמחה.
הכל ביחד לקח כ20 דק'.
קצר. קולע וחמוד. היה שת"פ מלא.
אפשר לראות את תמונת החדר?
אשמח מאד לשמועממליצה על תכנית מאד חווייתית ועם הרבה תשומת לב לכלת הבת מצווה!
אם מעניין אותך תבקשי פרטים נוספים במייל 696175 gmail.com
אשמח מאד לשמוע
שתי תכניות לבת מצווה מקוריות , יצירתיות וחדשניות. (עם אפשרות ללא מסך) פרטים במייל 696175 ג'ימיילשכחתי לציין שהילדה לא רוצה תוכנית מסך, לא חידונים בשום צורה. משהו יצירתי עדיף שיכלול מזכרת/משהו חדש ללמוד ולא רק משחק
תודה!
את יכולה לעשות צביעה על כוס מזכוכית, זה מאוד הולך היום, יש לנו הגרלה על 20 ערכות בחינם לנרשמים בלינק פהערב טוב,
מחפשת תוכנית קצרה ונחמדה שתפרגן לכלת בת המצווה. או לפחות תיהיה סביבה.
משהו קליל ונחמד שאפשר להכין לבד. למשפחה יחסית גדולה. (חשבתי על משהו בסגנון המשחק לינק(
אשמח לעזרה.
אשמח לקבל את הרשימת משפטים (שאלות מה מתאים לי)אפשר שאלות על כלת בת המצוה ולסמן על ופל בלגי כבינגו
אפשר שאלות עם תמונה של החדר שלה בסגנון אידישע קאפ- (מניסיון היה מוצלח מאד!!!!)
ויש שאלות של מה מתאים לי. מישהי העלתה כאן רשימת משפטים.
מסמנים את המשפטים שהכי מתאימים לכלת בת המצוה.ואחר כך משוים למה שהת עצמה סימנה לעצמה.
(גם זה היה ממש מוצלח, גרף שאגות וצחוקים)
מצ"ב.
אשמח לקבל גם
www.prog.co.il
יש מצב להעלות שוב את הקובץ של האידישע קאפ?אפשר שאלות על כלת בת המצוה ולסמן על ופל בלגי כבינגו
אפשר שאלות עם תמונה של החדר שלה בסגנון אידישע קאפ- (מניסיון היה מוצלח מאד!!!!)
ויש שאלות של מה מתאים לי. מישהי העלתה כאן רשימת משפטים.
מסמנים את המשפטים שהכי מתאימים לכלת בת המצוה.ואחר כך משוים למה שהת עצמה סימנה לעצמה.
(גם זה היה ממש מוצלח, גרף שאגות וצחוקים)
מצ"ב.
אשמח לקבל גם
תודה רבה
בהודעה #24 למעלה העליתי תמונה של החדר עם השאלות (קצת חתוך כי צינזרתי את הלוגו עם התמונה שלה)יש מצב להעלות שוב את הקובץ של האידישע קאפ?
מצ"ב.אשמח לקבל את הרשימת משפטים (שאלות מה מתאים לי)
תודה
מה עושים עם המשפטים האלו?בהודעה #24 למעלה העליתי תמונה של החדר עם השאלות (קצת חתוך כי צינזרתי את הלוגו עם התמונה שלה)
מצ"ב.
כלמשתתפת מסמנת 6 משפטים משמתאימים לבת המצוה, במקביל בת המצוה עצמה מסמנת מה מתאים לה ואז עושים מן בחירות. מי שניחשה כמה שיותר משפטים נכונים מקבלת XYZ.מה עושים עם המשפטים האלו?
אשמח לפירוט
שלום וברכהיש לי תוכנית חמודה ב100 ש"ח
מה התוכנית לבת מצוה שהצעת?יש לי תוכנית חמודה ב100 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים