דרוש מידע תוכנית קלילה למפגש שכנות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תוכנית קצרה ונחמדה למפגש של כל נשות הבנין
אשמח לכל רעיון
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כל אחת מקבלת דף עם שאלות* ובתחתית הדף היא כותבת את השם שלה ואז מעבירים את הדפים ימינה וכל אחת מקבלת את דף של מישהי אחרת וממלאה את התשובה לשאלה הראשונה על פי השם שכתוב הדף ומקפלת אחורה שלא יראו מה כתבה ושוב מעבירים ימינה ממלאים עוד שאלה, מקפלים אחורה ושוב מעבירים...עד סוף השאלות ואז שכנה אחת מקריאה את השאלות והתשובות בלי השם וכולן צריכות לזהות מי זו, זה ממש חמוד ומשעשע.....
*מה היית לוקחת לאי בודד?
אם היה לי את כל הכסף בעולם מה הייתי קונה?
איזו חיה הייתי רוצה להיות?
איזה צבע אני אוהבת?
מה אני אוהבת לאכול?
אם הייתי יוצאת ללימודים מה הייתי רוצה ללמוד?
ותמשיכי להמציא שאלות כיד הדמיון הטובה עליך.....
מקווה שהצלחתי להסביר ברור.

• הוסף לסימניות
יש תוכנית מוכרת של הימורים: עושים דף עם משפטים שמתאימים לאנשים מסויימים:
*יכולה לקבת שבת חצי שעה קודם
*לא הולכת לישון עם שלים בכיון
*תראו אותה יום יום בגינה
וכן הלאה.. (דווקא שכנות זה נחמד כי יש הרבה דברים שיודעים)
כל אחת צריכה לסמן את 5 הדברים שהכי מתאימים לה.
כל אחת מקבלת 10 עדשים (או כל דבר אחר...)
כל אחת בתורה אומרת - אני מהמרת על X עדשים ש Y סימנה את ...
אם היא צודקת - היא מקבלת. אם לא - צריכה לתת את העדשים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה