עזרה תוכנית קצרה בנושא בת מלך למסירת בת מצווה בכיתה

• הוסף לסימניות
הקראה /משחק/ הפעלה קצרה
אשמח מאד לכל רעיון , גם למזכרת

• הוסף לסימניות
יש את האשכול הזה שנפתח פה פעם https://www.prog.co.il/threads/רעיונות-לבת-מצוה-בנושא-בת-מלך-נסיכה.381995/

או- רעיון להקראה שעכשיו כתבתי

היו הייתה ילדה אחת קטנה בעולם אחד גדול שאת שרצתה קיבלה
היא ביקשה ספר ואמרה "אבא אני רוצה ספר" וקיבלה
היא רצתה ממתק ואמרה"אבא אני רוצה ממתק" וקיבלה
יום אחד בבית ספר קטן אחד שאלה אותה ילדה את חברתה "מה, גם אבא שלך נותן לך הכל?"
ענתה לה החברה " את לא יודעת?! אבא שלך הוא המלך הוא גם רוצה וגם יכול לתת לך אם רק תבקשי"
"אבל הוא לא תמיד נותן לי " הבהירה הילדה
חברתה הסבירה את שברור כשמש "ברורר אבל גם מה שהוא לא נותן- בשבילך"

כל אחת פה היא ילדה של מלך העולם שבאמת באמת אוהב אותה וכל העולם - שלו
אבא מחכה שתבקשי והוא ייתן, הוא "אבינו מלכנו"
"אבינו" שרוצה לתת הכל ולא תמיד יכול
"מלכנו" שיכול לתת הכל ולא תמיד רוצה
תודה מלך העולם שאני הבת שלך!

וזה שיר שכתבתי פעם, שכל מצווה שלנו גם מהפשוטות בונות להקבה כתר
לא יודעת אם קשור כל כך
אספתי זרדים
יצרתי לאבא כתר

ילדה נרגשת

הוא הניחו על ראשו
מאושר
הכתר היפה ביותר שראיתי בחיי
הוא אמר

עברו הימים
באתי מהורהרת
זה היה מזרדים
הבהרתי מבולבלת

טעית אבא?!

אני יודע ביתי
הוא חייך חיוך טוב
אבל זה היה ממך

אספתי מעשים
יצרתי למלך כתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה