עזרה תוכנית של סמינר תהילה על פורים

• הוסף לסימניות
בקר טוב, ביקשו ממני לשאול....
אני מחפשת משהי שתוכל להשיג לי את התוכנית של סמינר תהילה על פורים:
עם השיר כל היהודים הנמצאים בשושן.

אני אשמח לקבל גם מידע על בוגרות של סמינר תהילה שאולי דרכם אני אוכל להשיג את התוכנית.
זה קריטי לי ודחוף בגלל שלצערי שברתי למשהי דיסק המכיל את התוכנית ואני חיבת להחזיר לה !!!
תודה על כל קצה מידע
מוסיפה שמדובר בתוכנית מלפני 10 שנים בערך....

מילות השיר הוא:
כל היהודים הנמצאים בשושן
בצו מלכות משתחוים להמן
כעדר אחר הרועה הם כורעים
למחות לא קל לא נעים
רק איש יהודי עומד מנגד חייו בטחון
בדרכו שונים מעשיו מרדכי יציב מול המון
הוא יחידי יגיד להם אשר הוא יהודי
פזמון:
גם בך יש הכוחות אל מול ההמונים לא לרעות
אחר כל צליל פעמונים עצרי
מצאי נתיב חדש מולם
כיוון שלך ובשבילך לא כמו כולם.

תודה ושוב תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
למה? עזרה דחופה לי מאוד????
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה מאחלת לך תמהר תעני
כי את במצב באמת לא נעים.:(

• הוסף לסימניות
כשתהיו אתם בפניקה של הצילו תבינו את הצורך.....
להזמין אמבולנס?

מה השיגעון הזה? מה כולם צריכים לראות כותרת מעצבנת כזו בגלל שלמישהי דחוף משהו והיא אפילו לא יודעת לומר נורמלי בכותרת מה דחוף לה?

• הוסף לסימניות
בסד
מאחלת לך נהרבה הצלחה בעזרת השם אולי תהיה מישהי שתרים את הכפפה.

• הוסף לסימניות
@דוש יש לכם לכאורה בעיה במקלדת בכמה אותיות ו ד וכדומה זה נלחץ מדי הרבה פעמים רצוף כנראה זה לא עולה...

• הוסף לסימניות
ערכתי את הכותרת, להבא בבקשה רק כותרת שמשקפת את תוכן האשכול לפי חוקי הפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה