תוכנית...

• הוסף לסימניות
לביתי בת ה 12 יש מסיבת בת מצוה בכתה ועליה למסור תכנית קצרה בכל נושא שתחפוץ, אין הגבלה מצד המורה, כמו כן עליה לחלק מזכרת בנושא וכן כיבוד מעניין.
חשבנו, ללכת על נושא השמחה מכיון שהגענו לחודש אדר.
או על נושא הקשור למלכה, בת מלך, - כי זהו שמה, מלכי.

אשמח מאוד מאוד לשמוע את העצות היפות שלכם, כידוע כששואלים בפרוג תמיד נענים בשמחה ועם חיוך:)

עליה למסור את הפעילות ביום שישי הבא, הזמן קצר והמלאכה...

אז כבר תודה מראש ותודה שאתם עוזרים לי לחשוב...

• הוסף לסימניות
יש לי רעיונות מקסימים לבת מצווה שמתאימים גם לנושא בת מלך וגם לנושא השמחה כולל מזכרות,ועוד...
שווה ליצור קשר ולקבל טיפים ועיצות ושיהיה בשמחות.
פניה באישי תניב תוצאות טובות יותר (כולל תמונות).
מדי ארוך ומסורבל לחלון תגובה קטן...

• הוסף לסימניות
שלחתי תודה

• הוסף לסימניות
יש לי משהו על עין טובה
אם מעניין אכתוב.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי למייל שבחתימה, אני מחנכת ו' ודורשת אותו הדבר מתלמידותי, עד עתה היו רעיונות מקסימים מצד ההורים.

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
מירי456 אשמח בהחלט לשמוע

מילה בסלע תודה רבה, שלחתי

• הוסף לסימניות
אושמוש תודה על הרעיונות ועוד יותר על הרצון הטוב לעזור, כל הכבוד

אם יש לכם עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע
נשאר לי בדיוק שבוע
שבת שלום יעל

• הוסף לסימניות
עין טובה
הבת חילקה 4 סוגי דפים ובהם ציורים (היה לי של יוני) כמו אמא עסוקה ובלאגן בבית, ילדים מתקוטטים וכד'
המשימה הייתה לראות את המצב בעין טובה ולכתוב כמה דברים טובים בכ"ז יש במצב הנתון,
אח"כ מקריאים את התשובות ורואים שאפשר לראות תמיד טוב..
אפשר אולי לפתח עוד את הנושא, אך אצלנו היה צריך למסור 10 דקות.
המזכרת הייתה תמונת עין בתוך שקית קטנה עם סגירה, היה רשום מבחוץ להוציא/לשימוש בשעת הצורך
וכיבוד ממתק מפצפוצי אורז עם שוקולד חתוך עם קורצן בצורת עין וכפתור שוקולד לבן מודבק עליו בצד

בהצלחה ומזל טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה