תוכנת אנטיוירוס נוד32 ב-3$ ???

• הוסף לסימניות
שוב אני. קניתי את התוכנה, הם אומרים לך להוריד מהאתר ושולחים לך קוד במייל. הפעלתי ועובד מצוין. ראיתי הרבה פידבקים חיוביים על המוצר. במחיר של 3$ אתה מקבל את הגירסה האחרונה של נוד32 סקיוריטי - שהיא ההגנה המלאה ביותר שלהם עם הרבה פיצ'רים וכו' לשלש עמדות מחשבים!!
[לקמצנים שביננו - אפשר לקנות "בשותף" שלשה חברים, ולהתחלק במחיר... כל אחד דולר...]
תוכנה כזו למחשב אחד עולה בארץ 200 ש"ח.

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע על המוכר הזה ספציפית , אבל פעם קניתי במחיר דומה דרך EBAY ממכור עם דירוג מאוד גבוה (קניתי בהתחלה קצת ואחכ הרבה ) וכ 50 % הפסיקו לעבוד אחרי כ 3-4 חודשים , הם לא טרחו להסביר מדוע, פשוט רשום על ה KEY שהוא EXPIRED.
עדיין היה שווה בשביל ה 50% שכן עבדו....

זה ודאי לא דבר רשמי , כי כעיקרון אסור למשווק למכור שם משתמש וסיסמה רק מפתח התקנה שדרכו אתה אמור להרשם ולקבל שם ומשתמש שצמוד למייל ולפרטים שלך.

• הוסף לסימניות
דרך אגב , המחיר הוא לא 200 שח , אלא כ 120 שח כולל מעמ לצרכן כולל תמיכה בארץ , למי שצריך כמובן.

• הוסף לסימניות
כשאני בודק את התפוגה של המוצר כפי שרשום בתוכנה, אני רואה שהוא לעוד 20 חודש, ולא ל-12 חודש כפי שרשמו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1127146:
דרך אגב , המחיר הוא לא 200 שח , אלא כ 120 שח כולל מעמ לצרכן כולל תמיכה בארץ , למי שצריך כמובן.

199 ש"ח באתר הרשמי למחשב אחד, 460 לארבעה מחשבים.
https://www.nod32-market.com/he/order?productname=ESS&PC=1&Y=1

באתר הבא -360 ש"ח
https://www.nod32.co.il/sales/nod32?gclid=CN_a7Nau5roCFUlf3godjUwATA

גרסאות קודמות אכן יותר זולות. מדובר בגרסה 7.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר איך זה???
איך הם מוכרים ב-3$ כשהמחיר הוא 120-150 ש"ח?
זה חוקי? בטוח??

• הוסף לסימניות
אין הבדל בגירסה , המפתח מתאים לכל גירסה מ 5 עד 7 כל עוד זה אנטיוירוס ולא SMART SECURITY, אני לא יודע בכמה מוכרים ברשת .

כאן ב99

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18550&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

120 שח זה המחיר שאני גובה מלקוחות , ואני לא עובד בהתנדבות.

למי שרוצה לחסוך, בלי להסתבך, אפשר לקנות את הרשיון של נורטון 2013 ל 3 שנים , חוקי לגמרי (ובעברית ) ב 120 שח (כולל מעמ) -- לפרטים באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1127149:
כשאני בודק את התפוגה של המוצר כפי שרשום בתוכנה, אני רואה שהוא לעוד 20 חודש, ולא ל-12 חודש כפי שרשמו!

למי שמבין הבנת הנקרא, הכוונה היא שהם מוכרים את אותו מפתח לכמה אנשים....

לכן הם מפסיקים לעבוד אחרי כמה זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1127159:
מישהו יכול להסביר איך זה???
איך הם מוכרים ב-3$ כשהמחיר הוא 120-150 ש"ח?
זה חוקי? בטוח??

אבל איך זה באמת יכול להיות?

• הוסף לסימניות
חוקי! 100 אחוז

יש אצלי

משווק מורשה ESET

• הוסף לסימניות
אני קניתי באיביי לפני 7 חודשים ועדיין עובד
וכן קניתי רשיונות למס' מוצרים ועדיין עובד

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו כאן כמה פעמים
זה עניין של מזל

בדכ זה מפסיק לעבוד אחרי תקופה , מדור על מספרים שנמכרו ללקוחות נורמטיביים ונגנבו ונמכרו שוב
המדיניות של ESET לא לחסום מספר מיד אחרי השימוש הראשון שלו , לכן זה בדכ עובד
תלוי כמה גרידי המוכר , וימכור אותו שוב ושוב

היה לי איזה לקוח שקנה קוד כזה , וזה היה אותו קוד שקנה לקוח מאותו מוכר כמה ימים קודם

שיהיה ברור , זה גנוב

• הוסף לסימניות
רק אוסיף ,
יש מוכרים נורמליים ב EBAY וכדו שמוכרים מספרים באמת חוקיים שהם הצליחו להשיג בזול מכל מיני סיבות , אבל באמת שם המחיר לא יהיה 3 דולר אלא יותר באיזור ה 9-13 דולר

דרך פשוטה וקלה לדעת אם המספר גנוב או לא
לבדוק בתוכנה אם התאריך של הקוד הוא התאריך של היום רק בעוד שנה/3 שנים
אם הוא סתם תאריך לא קשרו זה בדכ גנוב

ככה למשל נראה החלון של תאריך הרישיון ב ESET ביתי

קבצים מצורפים

• upload_2018-12-31_10-4-3.png
    upload_2018-12-31_10-4-3.png
    KB 23.2 · צפיות: 42

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה