תוכנת גוגל דרייב

• הוסף לסימניות
עובדת באתרוג/נתיב/רימון?
או לא?

• הוסף לסימניות
ברימון בטוח,
באתרג א"א להוריד את התוכנה, אבל אפשר להשתמש בכונן כמו שהוא...
בנתיב אני לא יודעת...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עובד בנתיב מצויין. לפעמים צריך לשחרר חסימה כיון שהוא לא מצליח להתחבר לרשת בפעם הראשונה. צריך שליטה מרחוק שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;836690:
ברימון בטוח,
באתרג א"א להוריד את התוכנה, אבל אפשר להשתמש בכונן כמו שהוא...
בנתיב אני לא יודעת...
בהצלחה!

אצלי לא :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;836984:
מתקדם + גרפיקאים, לא מספיק?

מספיק וחצי,,

אין לי מה לומר, אצלי זה עובד מצויין..

והתפעול של הכונן ממש פשוט.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;836695:
עובד בנתיב מצויין. לפעמים צריך לשחרר חסימה כיון שהוא לא מצליח להתחבר לרשת בפעם הראשונה. צריך שליטה מרחוק שלהם.
מה הכוונה?
אני מצליחה לקבל דברים אבל ע"מ לפתוח אותם אני צריכה להוריד אותם למחשב שלי. וכן אני לא מצליחה להעלות לשם קבצים.

• הוסף לסימניות
לקבל דברים ממי?
גוגל דרייב זה כונן של גוגל שאת מעבירה או שמורת קבצים בכונן במחשב וזה עולה לשרת של גוגל באופן אוטומטי.
לפעמים קורה שהתוכנה אינה מצליחה ליצור קשר עם שרת גוגל, ואז הקבצים אינם מסתנכרנים, ואז מבקשים סיוע, מקבלים, והבעיה נפתרת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;837151:
לקבל דברים ממי?
גוגל דרייב זה כונן של גוגל שאת מעבירה או שמורת קבצים בכונן במחשב וזה עולה לשרת של גוגל באופן אוטומטי.
לפעמים קורה שהתוכנה אינה מצליחה ליצור קשר עם שרת גוגל, ואז הקבצים אינם מסתנכרנים, ואז מבקשים סיוע, מקבלים, והבעיה נפתרת!!!
ממי מבקשים סיוע? מי יכול לעזור בעניין?
יש לי בעיה רצינית:
אני עובדת באופן רציף בגוגל דרייב.
הכל היה בסדר עד שהמחשב התקלקל לי והעברתי את הדיסק קשיח למחשב אחר.
כשנכנסתי לגוגל דרייב דרך האינטרנט חשכו עיני:
כל העבודה של החודשיים האחרונים -נעלמה כלא היתה. החומר הקודם נשמר.
אולי היתה לי בעיה בסינכרון ולא שמתי לב? יכול להיות כזה דבר?
ואיך אפשר לשחזר את כל העבודה שירדה לטמיון?
תודה לעוזרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה