תוכנת גיבוי FreeFileSync

• הוסף לסימניות
אני רוצה לגבות בעזרת התוכנה שלהלן:

צפה בקובץ המצורף 296473

קודם כל שמתי לב שאם לוחצים על לחצן ה"סנכרן" ללא לחיצה קודם על "השוואה" זה לא יעשה שום דבר.

כעת שאלה נוספת:
האם אני יכול לסמוך על זה 100% ?

דהיינו, אני מגבה מהמחשב ע"י 'סנכרן דו כווני' אל דיסק חיצוני.
האם בטוח שלא יווצר מצב, שבמקום להעביר מהמחשב אל הדיסק (או למחוק מהדיסק את מה שנמחק מהמחשב), שמא פתאום הוא יחליט לעשות מעשה הפוך, דהיינו להשוות את המחשב לדיסק?
הרי אני רוצה שתמיד המחשב יגבור! ואיך שנראה במחשב כך שיראה בדיסק.

האמת, שיש שם עוד אופציות חוץ מ"סנכרן דו כווני".
יש גם אופצית "מראה" וגם אופצית "שדרג". אולי היה מומלץ יותר להשתמש באחת משני האופציות האחרות?
אבל לכאורה רק באופציה "סנכרן" זה אמור לא רק להעביר קבצים חדשים אל הדיסק החיצוני, אלא גם למחוק קבצים שכבר נמחקו, ולכן העדפתי את האופציה הזו.

האם יש מישהו שמשתמש בתוכנה שיכול קצת להסביר על הנ"ל?

קבצים מצורפים

• 022.png
    022.png
    KB 31 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אינני מכיר את התוכנה ההנל, אבל אני משתמש עם synctoy של מייקרוסופט שנים, והיא יעילה ןאמינה ופשוטה, הייתי ממליץ לך לנסות אותה.

אני חושב שהפונקציות שאתה מחפש גם יהיו קיימות בה.

• הוסף לסימניות
מה לא מובן? יש כמה דברים שיכולים לעשות עם התוכנה, יש סנכרון שפירוש הוש שזה מעתיק מכל צד להצד השני מה שאין שם (זה עובד על שני הצדדים), יש מראה שפירוש הוא הוא מיצר מראה בצד השני כלומר מעתיק מה שחסר ומוחק מה שאין בצד הראשון (עובד רק על הצד השני) ויש עדכון שזה גם רק חד צדדי אבל רק מעדכן ולא מוחק שום דבר, ויש גם מותאם אישית שאני אף פעם לא השתמשתי.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2093878:
אינני מכיר את התוכנה ההנל, אבל אני משתמש עם synctoy של מייקרוסופט שנים, והיא יעילה ןאמינה ופשוטה, הייתי ממליץ לך לנסות אותה.

אני חושב שהפונקציות שאתה מחפש גם יהיו קיימות בה.
אני גם משתמשת בתוכנה הזאת
והיא נוחה וידידותית
אבל למרות שאני משתמשת באופצית הECHO שאמורה למחוק קבצים שנמחקו בשמאל, אני מגלה שהם לא נמחקו ודיסק הגיבוי מתנפח לשוא.
יש אולי מקום נוסף להגדיר זאת?
(כלומר אני רוצה להגיע למצב שכל השינוים שנעשו בדיסק המקור כולל מחיקת קבצים יבוצעו בשלמות גם בדיסק הגיבוי)

• הוסף לסימניות
ומה זה הפונקציות 'שמור' או 'שמור כאצוה' שיש שם?
לאיזו מטרה זה משמש?

אגב, האם שייך הגבלה על הנפח שזה יכול לגבות ולהעתיק בפעם אחת?
כי ניסיתי 350 ג"ב וזה קרס באמצע.

• הוסף לסימניות
בדיוק בגלל הבאגים האלו מומלצת התוכנה של מייקרוסופט.....
אלא אם כן יש עניין פיזי באחד הדיסקים- מה שגם יכול לקרות.

• הוסף לסימניות
קודם כל אני חושש שזה בעיה פיזית, כי כעת כשאני מחבר את הדיסק המחשב לא מזהה אותו (-מה עושים?)

אולם מלבד זאת:
התוכנה של מיקרוספט בעברית?
והאם ניתן אח"כ לפתוח ולשוטט בקבצים שזה גיבה?
או שזה רק מיצר קובץ שבשביל להשתמש בגיבוי שלו אח"ז זה קובץ מערכת שצריך להפעיל אותו וכו'?

• הוסף לסימניות
התוכנה של מיקרוסופט באנגלית
מצ"ב קובץ הוראות בעברית למעונינים
הקבצים מועתקים AS IS ולא סגורים בקובץ גיבוי
כלומר ניתן לפתוח אותם ולסייר בהם באופן רגיל

קבצים מצורפים

• תוכנת גיבוי SyncToy.pdf
    1.1 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
[שקדיה- שימי לב, כדי שהוא ימחק את הקבצים שנמחקו בשמאל גם בימין עליך לנקות את ה V כמו באפשרות המסומנת להלן בצילום המסך.
ישראל ר - כמו שאמרה שקדיה התוכנה באנגלית והקבצים מגובים באופן רגיל של העתקה, לא נדחסים לקובץ גיבוי, לגבי התקלה בדיסק, נסה עם כבל אחר, נסה ביציאה אחרת של USB, נסה במחשב אחר, כך יהיה ניתן לדעת אם יש בעיה פיזית בדיסק.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 86.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עריכה: - שקדיה היקרה, לאחר בדיקה את כנראה צודקת, מדובר בבאג בתוכנה במצב Echo שכאשר עובדים עם סנכרון של תיקיות גדולות קבצים שנמחקו בשמאל לא נמחקים בימין.

יש שתי פתרונות שהוצעו ולא נבדקו על ידי:
1. לפני שמסנכרנים בפועל ללחוץ על Preview ורק אח"כ לסנכרן, יש טוענים שזה פותר את הבעיה.
2. בסנכרון הראשוני יש לסנכרן את השמאל לתיקייה ריקה לגמרי בימין, ואז זה יעבוד טוב בעתיד - משום מה פחות נראה לי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אני אבדוק את הפתרונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה