תוכנת גיבוי

• פותח הנושא tkh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנת גיבוי (WIN XP) חינמית
שאחרי הגיבוי מוחקת את קבצי המקור
(אם יש עברית - עדיפות).
אשמח לקבל לינק או שם של תוכנה
תודה

• הוסף לסימניות
תתקין את הגרסה 8 האנגלית

ולאחר מכן השתמש בקבצים אלו להטענת השפה העברית

כיום ישנו כבר מישהוא העומל על תרגום גרסה 10 האחרונה כפי שהוא מתאר מידי פעם את קשיי השפה עברית מימין למשאל בפורום החברה מידי פעם

קבצים מצורפים

• HEB for Cobian Backup 8.zip
    KB 82.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 40.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אל תזין כלום תמשיך הלאה

• הוסף לסימניות
והדרך למחוק את הקבצים, זה פשוט להכניס כאן קובץ BAT עם פקודת מחיקה?
צפה בקובץ המצורף 106080(מסומן באדום)

אגב, אם אפשר בכל זאת הסבר על המסך הקודם, אשמח לקבל.

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 32.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ועוד דבר,
כשיהיה עברית לגירסא 10, אשמח לקבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;655652:
ועוד דבר,
כשיהיה עברית לגירסא 10, אשמח לקבלה.
תשאיר הודעה ביומן של המזכירה במשרד

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה על ההבדלים בין SERVICE ל APPLICATION, בגדול הרעיון שאם אתה רוצה שתהיה תוכנה שתהיה מובנית במערכת ברמה מאוד נמוכה דהיינו שתהיה ממש חלק מהמערכת , שזה נפקא מינה למשל שהיא עולה ביחד עם המחשב מיד, וגם לא תלויה במשתמשים. לכן המציאו את ה "שירותים" שזה בעצם סוג של מיני-תוכנות שרצות ברקע ברמה נמוכה (עם אפשרות לשיתוף API ותלות הדדית) .
לגבי תוכנת גיבוי אם אין סיבה מיוחדת לא לעשות כך, באמת הכי טוב שהיא תרוץ כשירות (לא כל התוכנה היא כשירות רק הגרעין שלה והוא קורא כבר למודולים אחרים לפי מה שהוא צריך) ואז היא תהיה זמינה תמיד.
במקומות שמודאגים מבחינת אבטחה מאוד לא אוהבים את האופציה הזאת.

אני באופן אישי, מאוד לא אוהב את COBIAN בלשון המעטה. מאוד חובבנית. למשל ACRONIS או BACKUP GENIE הרבה יותר טובות (למשתמש ביתי , הם לא נועדו לשרתים וכדו').
ב7 פרו יש תוכנת גיבוי לא רעה בכלל מובנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;658116:
לגבי השאלה על ההבדלים בין SERVICE ל APPLICATION, בגדול הרעיון שאם אתה רוצה שתהיה תוכנה שתהיה מובנית במערכת ברמה מאוד נמוכה דהיינו שתהיה ממש חלק מהמערכת , שזה נפקא מינה למשל שהיא עולה ביחד עם המחשב מיד, וגם לא תלויה במשתמשים. לכן המציאו את ה "שירותים" שזה בעצם סוג של מיני-תוכנות שרצות ברקע ברמה נמוכה (עם אפשרות לשיתוף API ותלות הדדית) .
לגבי תוכנת גיבוי אם אין סיבה מיוחדת לא לעשות כך, באמת הכי טוב שהיא תרוץ כשירות (לא כל התוכנה היא כשירות רק הגרעין שלה והוא קורא כבר למודולים אחרים לפי מה שהוא צריך) ואז היא תהיה זמינה תמיד.
במקומות שמודאגים מבחינת אבטחה מאוד לא אוהבים את האופציה הזאת.

אני באופן אישי, מאוד לא אוהב את COBIAN בלשון המעטה. מאוד חובבנית. למשל ACRONIS או BACKUP GENIE הרבה יותר טובות (למשתמש ביתי , הם לא נועדו לשרתים וכדו').
ב7 פרו יש תוכנת גיבוי לא רעה בכלל מובנית.

התוכנות שהזכרת הם חינמיות ?

COBAIN היא חינמית (חוצ'מזה שאני לא רואה סיבה לא לאהוב אותה, היא עושה את העבודה מצוין).

• הוסף לסימניות
באופן כללי יש לי תוכנה אחרת, מצויינת.
רק לצורך פעולה מסויימת של מחיקה אחרי הגיבוי, אני משתמש כעת בקוביין.
אבל לא מרוצה לחלוטין, כי גם אם הגיבוי כשל מסיבה כל שהיא, הוא ימחוק אח"כ.
למעשה אני מחפש עדיין המלצה על תוכנה חינמית שיודע למחוק את המקור אחרי הגיבוי, ורק אם הגיבוי אכן הצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה