תוכנת הורדה (להורדת קבצים מהרשת) בדחיפות!!!!!!

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר למצוא משהו חינמי?????

• הוסף לסימניות
א"א??????????

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ממש מה את צריכה?
יש לך לינק ואת רוצה להוריד למחשב?
את רוצה תוכנה להורדת תכנים פיראטים?
תוכנה לשיתוף קבצים?
קצת הסבר יעזור לנו

בכל אופן תראי את התוסף הבא עם פיירפוקס
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/downthemall/

• הוסף לסימניות
אני צריכה להוריד קבצים. למשל מג'מבו מייל.
עד עכשיו המחשב הוריד לי אותם בעזרת תוכנה בשם IDM.
עכשיו התוכנה רוצה שנשלם עליה, ואין לי אפשרות להוריד קבצים.
איך אני יכולה להוריד?

• הוסף לסימניות
תסירי את IDM ותראי שהקבצים יורדים גם בלעדיה.
IDM הוא מנהל הורדות אבל זה לא אומר שאי אפשר להוריד בלעדיו,
בכל אופן ללינק ששמתי למעלה יש את חלק מהיכולות של IDM

• הוסף לסימניות
תודה!
איך אני מסירה אותה?

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה >> מרכז התוכנות?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים!!!!!!!!!
ל"trew", ל"פרסומון", ובעיקר ל"מתחיל" שבזכותו זה הסתדר.
אתם פשוט נהדרים!!!!!!!
:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה