שיתוף "תוכנת הזמן הפנוי" פרק שלישי והפעם . . . בוידאו!!! כל השלבים שלב אחרי שלב!!!

אהבת את הליטוש? איזה מהם?

• אהבתי מאוד ואואואו מקפיץ מודרני ממש 2020!!!

• נחמד פלוס.

• בסדר.

• סורי, אבל אהבתי יותר את הקודם.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
הי חברים מה קורה???!!!
מקווה שמרגישים טוב! ולא באיזה בידוד חס ושלום! השם ישמור!
ממש מרגיש טוב עם זה שאתם מפרגנים ונותנים תגובות חמות! וואו זה מזרים כח לעשות עוד דברים טובים!!!
וכעת... לפרק השלישי!!!
ושוב פעם ללקוח שלי שנמצא בפרוג קוראים לו @מלך הסאונד ועשיתי לו ליטוש מושלם ל... לוגו חדשני 2020 ואוו זה היה כיף!!!
אני בטוח שהפעם כולם כולם יפרגנו כי זה באמת יצא טוב בסעייתא דשמיא מופלאה!!!
והחידוש של היום זה שהפרק מוסרט כל השלבים כדי שגם אתם תוכלו להשתתף בתהליך היצירה!!!
שמח לשתף מחכה לתגובות שלכם!
אה... ואל תשכחו לא להגיב, לפני שצפיתם בתהליך, זה מאוד מאוד חשוב כדי להבין מה בעצם עשינו פה!!!

(חבל,,,מחר יום שישי ובטח לא יהיו הרבה צופים ואצטרך לחכות עד יום ראשון,,, אוי חבל,,,)
שעייה
פרסום כריש
נ.ב. ל @הרמן יותר שים לב למהירות היצירה באילוס לעומת פאוור פויינט!!! שמיים וארץ!
נתחיל עם הלוגו הישן.
שקופית6.PNG
וזה הליטוש המטורף!!!
חדות גאונות קצב רעש הכל זה מבטא!!!

2020 בכל המובנים!
Asset 1.png

אפשרות ב'
Asset 2.png
ויש גם גירסה שוכבת ויפיפיה!!! (הכי טובה לדעתי!)
Asset 5.png
ויש גם לשני(פחות יושב טוב!)
Asset 6.png
וכעת בשילוב התכלת כמו במקור(אני פחות אהבתי!)
Asset 3.png Asset 4.png
וכעת לתהליך בוידאו!!!
פרק שלישי!!!
ובאיכות יותר גבוהה

מקווה שנהנתם!
נפגש בפרק הבא!
ועד אז היו שלום!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הלוגו השני עם הלחיצה על הכפתור. לדעתי הסלוגן ״עושים הכל בשבילכן״ פחות מתאים ללוגו. הסלוגן השני כבר יותר מתאים.
הייתי מנסה לשחק עם יותר צבעים, לראות אם יש צבעים שינסו ״ להחיות״ את הלוגו יותר ממה שהוא.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הלוגו השני עם הלחיצה על הכפתור. לדעתי הסלוגן ״עושים הכל בשבילכן״ פחות מתאים ללוגו. הסלוגן השני כבר יותר מתאים.
הייתי מנסה לשחק עם יותר צבעים, לראות אם יש צבעים שינסו ״ להחיות״ את הלוגו יותר ממה שהוא.
בהצלחה.
כיף לשמוע עוד צדדים של המטבע!
והאמת שאת השני שאהבתם, למי שצפה בפרק הוידאו ודאי שם לב, שפחות השקעתי בו מחשבה!
הוא היה רק בהתחלה בתור חימום.
הלוגו הראשון הוא עיקר הליטוש!
אבל שמעתי את ההארות ואשמח לתקן זאת בהקדם!
תודה רבה.
נ.ב. האמת שאת הפרק הזה הכנתי ממש ממש מאוחר בלילה,
כך שיכולים בהחלט להיות שיפורים רבים שניתנים לעשות, אשמח לשמוע ולתקן!

• הוסף לסימניות
בהצלחה.
הנה כמה שיפורים ללוגאים על פי ההארות שלכם ואוו זה מקפיץ את זה עוד!
1 יצרתי גירסה יותר עגולה ללוגו המהפנט! למי שאוהב יותר מעוגלים!
(למרות שלגבי הלוגו הזה זה פחות נכון כי מתי שהוא ישר יש לו אשליה של חיתוך! אבל בכל אופן)
2 השקעתי עוד קצת מחשבה על הלוגו של הכפתור פליי כפי בקשת @S.D
3 כמובן הוספתי את הלוגו שלדעתי על כל פנים הוא הכי טוב.
להתראות שבת שלום והמון בריאות.
Asset 8.png

• הוסף לסימניות
הלוגו
(למרות שלגבי הלוגו הזה זה פחות נכון כי מתי שהוא ישר יש לו אשליה של חיתוך! אבל בכל אופן)
צפה בקובץ המצורף 639829
לוגו מספר 2 מאד חי נתת לו חיות ואנרגיות, מאד התחברתי אליו והוא מאד מקצועי.
תצליח ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
השני אחרי הליטוש- וואו!

• הוסף לסימניות
הלוגו

לוגו מספר 2 מאד חי נתת לו חיות ואנרגיות, מאד התחברתי אליו והוא מאד מקצועי.
תצליח ושבת שלום!
תודה כיף לשמוע האמת שגם אני מאוד התחברתי אליו!!!
לכריש הפרסום- אני אפילו לא מתווכח שאילוס ופוטושופ שמים בקרקע את פווירפוינט, הן בעוצמות והכלים והן בזמן, אבל אדגיש שוב, שאם רוצים- את התוצאות אפשר להשיג גם בפווירפוינט!
אגב, אהבתי את הלוגו הישן עם שיפוצי צבע מהחדש, + ליטוש שלי, אני מביא דוגמא לא בשביל להתחרות אלא סתם את הרעיון שלי.
ושוב, לא כל לקוח הוא גרפיקאי. אדם רואה לוגו, הוא יעדיף שבשבריר שנייה הראשונה שהעין שלו קולטת את הלוגו- הוא יקלוט לאיזה תחום הלוגו שייך. הליטוש העוצמתי של 2020 הוא באמת מטורף ויפה, אבל בשבריר שנייה הראשוני- לאחוז שהמשולשים הם בעצם פליי שהשתלבו- (למי שלא ראה את הסרטון שלך)- הוא יהיה צריך לקרוא קודם באנגלית ששמדובר במשהו שקשור לפיליי ואז יוכל להבין שהמשולשים הם פליי. כך שעדיין הלוגו הוא אדיר, אך די לעין גרפיקאית.
אני לא אחליט לך מה לעשות, אבל תראה את הרעיון שלי, שאולי תאהב אותו ותן לו את האיכויות המטורפות שלך.
ממני, הרמן. (נוצר בפווירפוינט באיכות נמוכה)
צפה בקובץ המצורף 639881
בהחלט אפשרי! אבל ממש לא הכל! לא סגירת הקובץ בויקטור, שזה עולם אחר מבחינת הדפסה והגדלה!
ומה שעשית זה ממש... מגניב ואני אישית אוהב את הסגנון הזה!
אבל פעם העירו לי על הלוגו הזה שאינו נכון כי העין לא יודעת על מה להסתכל על הפליי או על האוזניות ולכן הלכתי על כיוון יותר חדשני שהלוגו הוא הדומננטי והכתב רק מלווה את הלוגו ומפרש אותו ולא כמו בקודם!
דרך אגב מי שמבין אנגלית שזה רוב בני האדם מיד יבינו שמדובר באולפן "סאונד"! אבל זה נכון שזה פחות בולט!
תודה רבה!
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 639829

וואו
3 מעניין ומקורי! ממש מיוחד!
הייתי עושה סקר אם מובן שהאלמנט קשור לסאונד ולמוזיקה...
בהצלחה!
ותודה רבה על השיתוף

• הוסף לסימניות
קדימה הנה הסקר! שתפו בהרגשתכם!
וואו
3 מעניין ומקורי! ממש מיוחד!
בהצלחה!
ותודה רבה על השיתוף
תודה רבה שמח לשמוע שאהבת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה