תוכנת החיפוש לא מציגה קבצים שקיימים(EVERYTHING)

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים התחלתי לשים לב, שאני מחפשת דברים בתוכנת החיפוש- EVERYTHING
וזה לא תמיד מביא לי תוצאות גם של דברים שוודאי קיימים במחשב,
האם זה קשור להגדרה מסוימת? מה ניתן לעשות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים התחלתי לשים לב, שאני מחפשת דברים בתוכנת החיפוש- EVERYTHING
וזה לא תמיד מביא לי תוצאות גם של דברים שוודאי קיימים במחשב,
האם זה קשור להגדרה מסוימת? מה ניתן לעשות?
תודה רבה
לשם בדיקה
האם בדקתם שיש לכם את הגרסה האחרונה?
להתקין מחדש?

• הוסף לסימניות
לשם בדיקה
האם בדקתם שיש לכם את הגרסה האחרונה?
להתקין מחדש?
זה הגירסה שיש לי:

upload_2019-10-27_23-38-56.png

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בינהם? את מה להתקין?
תודה
ההבדל האם זה ירד בקובץ ארכיון דחוס כתוכנה ניידת או כתוכנה התקנה רגילה תבחרו 64 ביט
יש לשים לב לאחר ההתקנה או תוך כדי לסמן שהתוכנה לא תעלה בהפעלה של המחשב וכן שיהיה מוגדר כמנהל

• הוסף לסימניות
ההבדל האם זה ירד בקובץ ארכיון דחוס כתוכנה ניידת או כתוכנה תבחרו 64 ביט
יש לשים לב לאחר ההתקנה או תוך כדי לסמן שהתוכנה לא תעלה בהפעלה של המחשב וכן שיהיה מוגדר כמנהל
התקנתי מחדש את הגרסה העדכנית.
ועדיין קיימת הבעיה הנ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית!
עזר גם לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה